Спечелете спа почивка и 24 ваучера за Ozone.bg

Краен срок - 30 април 2021

🚀Спечели един от 24-те ваучера за пазаруване в Ozone.bg на стойност 30 лв. и участвай за голямата награда ⛱️ Уикенд за двама в Парк и СПА Хотел Марково 🏊

Включи се в предизвикателството ни "5000 YouTube абоната"
👉 Само в 3 лесни стъпки:
✔️ Абонирай се за youtube.com/moitepari
✔️ Напиши коментар под видеото, което най-много ти е харесало
✔️ Участвай за награда

Стартирахме MoitePari TV, за да помагаме на потребителите да взимат информирани финансови решения.  

Включи се в предизвикателството да популяризираме канала и да достигнем до още повече потребители, които също да имат възможността да взимат информирани решения, свързани с техните финанси.

Играта стартира в 00:00 ч. на 01.03.2021 г. и продължава до 23:59 ч. на 30.04.2021 г. Или до достигане на 5000 абоната в канала MoitePari TV в YouTube.

Участието в Играта не е обвързано с поръчка или покупка.

С участието си в Играта участниците декларират, че имат навършена 18- годишна възраст, имат постоянно местожителство/постоянно пребиваване в Република България и не попадат сред някое от лицата, изключени от правото на участие.

Всеки Участник може да се абонира за Youtube канала https://www.youtube.com/moitepari и да остави неограничен брой коментари под едно или няколко видеа. За валидно участие се приема ако са спазени и двете условия.

Всеки Участник, който е изпълнил двете условия може да спечели повече от една награда. Той участва в раздаването на наградите за различните етапи.

Награди се раздват както следва:
- при достигане на 1500 абоната – ваучер за 30 лв. от Ozone.bg – 2 броя
- при достигане на 2000 абоната – ваучер за 30 лв. от Ozone.bg – 3 броя
- при достигане на 3000 абоната – ваучер за 30 лв. от Ozone.bg – 4 броя
- при достигане на 5000 абоната – ваучер за 30 лв. от Ozone.bg – 5 броя, както и
Две нощувки в двойна стая делукс с включени закуски, ползване на СПА център и 4 вътрешни басейна, осигурена от Партньора Парк и Спа Хотел Марково, с. Марково
- всяка седмица по време на кампанията ще бъде теглена по 1 допълнителна награда - – ваучер за 30 лв. от Ozone.bg (общо 10 броя за цялата кампания)

Участието в Играта е лично и награждаването е персонално. Групово участие в Играта не се допуска.
Награждаване

Всеки участник изпълнил условията за участие в играта ще участва във всяко теглене на награда

На случаен принцип, като се използва специализиран софтуер за произволен избор на Участник в Играта, се избират печелившите за всеки кръг. В деня на избор на печеливш участник ще бъдат избрани допълнително още 2 участника, които могат да получат наградата, в случай че печелившият участник се откаже от нея или не може да бъде осъществен контакт с него.

Организаторът в срок от 3 дни след избора на печеливш участник се свързва с Участника, за да потвърди съгласието му да получи наградата. С печелившите участници ще бъде осъществен контакт през система за коментари на платформата YouTube. Всички спечелили ще бъдат обявени и в официалните медийни канали на организитора, както на страницата на кампанията и седмичния бюлетин.

В случай, че Участникът, спечелил наградата, отказва да я получи или не може да бъде осъществен контакт с него, тя се предоставя на друг участник, избран също на случаен принцип в деня на избор на печеливш участник.

Наградата е персонална и не може да бъде прехвърляна.

Организаторът награждава Участника, победител в Играта, с ваучер за уикенд за двама в Две нощувки в двойна стая делукс с включени закуски, ползване на СПА център и 4 вътрешни басейна, осигурена от Партньора Парк и Спа Хотел Марково, с. Марково

Наградата трябва да бъде използвана до 31.08.2021 г. (датите на нощувките трябва да бъдат предварително резервирани).

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара