Спечелете 8 комплекта бижута Swarovski - колие и обеци

Краен срок - 9 март 2021

Последвай Кеш Кредит в Instagram и спечели подарък за любимата жена

Наближава денят, в който насочваме цялото си внимание към жените, за да им се отблагодарим, че даряват света с любов, грижа и красота. Ако все още не си сигурен как да трогнеш специалната жена в живота си за 8-и март, ние имаме перфектното решение за теб.

Включи се в нашата нова игра, като последваш инстаграм страницата ни @cashcredit.bg и участвай за един от осемте комплекта бижута с кристали Swarovski. (Колие и обеци)

Всеки ден е празник с любимата жена и затова тя заслужава само най-доброто! Осигури ѝ го като спечелиш една от специалните ни награди – те идват с блясък, който ще накара всяка дама да сияе от щастие.

По желание, може да тагнеш своята любима в коментар под публикацията.

Печелившия участник в Кампанията „Тагни жената“ ще бъдат определени на случаен принцип.

Печелившия участник в Кампанията ще бъде уведомен с лично съобщение от официалната Instagram страница на компанията.

Печелившият може да получи бижуто в офис на ОРГАНИЗАТОРА.

ОРГАНИЗАТОРЪТ не носи отговорност спрямо участник, обявен за победител, който е предоставил  невалиден  имейл  или  телефон  за  контакт,  грешни  имена  или  няма навършени 18 години. В който и да е от тези случаи, ОРГАНИЗАТОРЪТ има право да лиши такива лица от получаване на награда, тъй като те не отговарят на ПРАВИЛАТА за участие. ОРГАНИЗАТОРЪТ  не  поема  транспортните  и  другите  разходи  на  спечелилите участници във връзка с получаването на награда. 

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара