Спечелете два смартфона Nokia 5.4, един Nokia 3.4 и слушалки Nokia Power Buds

Играта е приключила!

Печеливши:
❤ PETAR DZHUROV спечели голямата двойна награда за себе си и своята, очевидно много обичана половинка 💑 - два смартфона Nokia 5.4 с четворна 48MP камера📱+📱👌
❤ SPASKA PATAROVA ще се радва на новия Nokia 3.4 с 6,39” HD+ дисплей с вградена камера
❤ ТИНА СТАНЕВА ще се сдобие с нови безжични слушалки Nokia Power Buds с до 50 часа активна работа с едно зареждане

Обяснете се в любов💕 на любимия си човек и играйте за една от трите❣️ ни специални награди по случай Св. Валентин! 

Напишете в коментарите под поста посланието си към своя партньор и спечелете:
✔️ Голямата двойна награда за вас и половинката ви 💑 - два смартфона Nokia 5.4 с четворна 48MP камера📱+📱👌
✔️ Новия Nokia 3.4 с 6,39” HD+ дисплей с вградена камера
✔️ Безжични слушалки Nokia Power Buds с до 150 часа активна работа с едно зареждане

На 14 февруари 2021 г. ще изберем тримата победители на случаен, лотариен принцип. Тегленето ще бъде публикувано под формата на видео запис на Nokia Mobile (@NokiamobileBG) на 14 февруари 2021 г. Ще се свържем с печелившите и чрез лично съобщение.
Наградите се предоставят на изтеглените чрез жребия три лица и не може да бъдат заменяни с парчината им равностойност.

Право на участие има всяко физическо лице, което е законно пребиваващо в България и е навършило 18 години към датата на влизане. („Участник“) Лицата, работещи за Most Computers Bulgaria, както и техните преки роднини: деца, родители, братя, сестри, съпрузи НЕ могат да участват в Играта. Състезанието се подчинява на всички приложими федерални, щатски и местни закони и разпоредби.

Организаторът уведомява печелившите до 20 февруари 2021 г. чрез лични съобщения във Facebook и/или отговор към коментарите, направени от съответните участници. Избраните участници разполагат с 24 часа да потвърдят чрез лично съобщение желанието си да получат наградата. Организаторът не носи отговорност, ако победителят не е получил известия поради спам, нежелана електронна поща или други настройки за сигурност на победителия или за предоставяне от даден победител на невярна или недостатъчна информация за контакт. Ако връзка с избрания победител не може да се осъществи, ако той не отговаря на условията и не претендира за наградата в рамките на 24 часа от момента, в който е изпратено известието за получаването на наградата, наградата може да бъде отнета и да бъде избран алтернативен победител.

ВСЯКО НАРУШЕНИЕ НА ТЕЗИ ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА ОТ КОЙТО И ДА Е ПОБЕДИТЕЛ (ЕДИНСТВЕНО ПО ПРЕЦЕНКА НА ОРГАНИЗАТОРА) ЩЕ ДОВЕДЕ ДО ДИСКВАЛИФИКАЦИЯ НА ПОБЕДИТЕЛЯ И ВСИЧКИ НЕГОВИ ПРИВИЛЕГИИ КАТО ПЕЧЕЛИВШ ЩЕ БЪДАТ ОТНЕТИ.

Забранени са действия от страна на участници в игрите, с които се цели вероятността за спечелване на награда да бъде повишена посредством използване на средства и методи, различни и/или в противоречие с тези, предвидени в настоящите Правила. При установяване извършването на действия, които имат за цел и/или биха могли да доведат до манипулиране на резултатите при разпределението на наградите, Организаторът на Играта си запазва правото да дисквалифицира съответния участник или участници, да свали от Играта неговите/техните участия и да го/ги лиши от правото да получи/получат спечелената в резултат на такива действия награда или награди.

В Играта се предоставят три награди:
1-ва награда – 2 бр. смартфон Nokia 5.4
2-ра награда – 1 бр. смартфон Nokia 3.4
3-та награда – 1 бр. безжични слушалки Nokia Power

Спецификата на наградите се определя единствено от Организатора. Не се разрешава тяхната замяна с паричната им равностойност или с други награди, освен по преценка на Организатора. Наградатите не може да се прехвърлят на други лица. Всички разходи, свързани с местните данъци и такси, са единствената отговорност на победителите. Не е разрешена подмяната на награди или прехвърлянето им на други лица или искане на замяна срещу паричната равностойност на наградите.

Краен срок - 14 февруари 2021

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара