Спечелете фотоепилатор и мултифункционален тример Philips

Краен срок - 12 февруари 2021

Ако търсиш любов, започни с красотата - погрижи се за себе си със стилен и практичен подарък! Участвай в любовната игра на магазини ЗОРА и Philips в "Шоуто на Блондинките"!
 
Влез на фейсбук страницата на Радио Fresh! и виж въпроса за деня. Напиши своя отговор на igra@radiofresh.bg, заедно с име, телефон за връзка и изрично съгласие да обявим името ти при необходимост, и вече участваш в жребия за страхотните награди в края на седмицата - мултифункционален тример Philips MG7745 за един от всички участвали господа и
фотоепилатор Philips Lumea Prestige BRI953 за късметлийката в жребия сред дамите!
 
Мултифункционален тример Philips MG7745 - изключителен стил и прецизност
Усъвършенствайте личния стил с нашия най-прецизен мултифункционален тример. 14-те премиум инструмента ви дават възможност да създадете уникалния си стил от главата до петите. Наслаждавайте се на максимална прецизност с ножчета DualCut и допълнителен контрол с неплъзгащата гумена ръкохватка.
 
Фотоепилатор Philips Lumea Prestige BRI953 - гладка кожа до 6 месеца
Philips Lumea Prestige със сензор SmartSkin е най-ефективният фотоепилатор от Philips. Създадени за удобни процедури в домашни условия, интелигентните приставки на Lumea перфектно прилягат към всяка извивка на тялото ви и адаптират програмите, пригодени за всяка зона на тялото.
 
Продуктите на Philips ще намерите в магазини ЗОРА и на zora.bg. Усмихни се, това е месецът на любовта! 

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара