Спечелете телевизор, блендер, уред за палачинки, фритюрник и 10 кашона с лакомства

Краен срок - 31 март 2021

‼️🎁 ВКЛЮЧИ се в нашата ИГРА и СПЕЧЕЛИ 🎁‼️ 

КУПИ продукти на стойност 20 лв. и участвай в ТОМБОЛА за много НАГРАДИ! 🎁 🎁
Във ВСИЧКИ наши фирмени магазини в цялата страна!

Адреси на фирмените ни магазини:
гр. Балчик, ул. „Дунав“ 8
гр. Варна, ул. „Радост“ 9
гр. Варна, ул. "Атанас Москов" 29
с. Граф Игнатиево, общ. Марица, ул. „Независимост“ 1
гр. Пазарджик, ул. „Христо Касапвелев“ 3
гр. София, жк „Люлин“, до зала "Сиконко"
гр. Стара Загора, бул. „Патриарх Евтимий“ 64
гр. Шумен, бул. „Ришки Проход“ 203

Право на участие в Кампанията има всеки клиент на магазин „Factory Outlet“, който е закупил стоки на стойност равна или по-голяма от 20 лева, удостоверена в един касов бон. За да вземе участие в томболата клиентът трябва да постави касовия бон, придружен с попълнен специален  талон за игра, в указаните урни.

Участието е обвързано с покупка.

За участие в Играта желаещите трябва да попълнят коректно в хартиен рекламен формуляр своите три имена, телефон за връзка и имейл*незадължителен*, да сгънат талона  и да го пуснат в урните за участие, поставени във всеки магазин от веригата в рамките на Периода на провеждане на Кампанията.

Всеки участник има право да участва неограничен брой пъти, но може да спечели само една награда за целия период на кампанията.

Всеки участник, който е спазил условията за участие, съобразно раздел III от настоящите Условия, участва в тегленето на наградите.

Участието в Играта дава възможност за спечелване на награда, както следва:

Първа награда: 1 брой плазмен телевизор, марка ARIELLI LED-32S214T2, 32 инча

Втора награда: 

1 брой  Блендер ARIELLI АBL-1013, стъклена кана,1,5 L, 5 скорости на работа
1 брой Уред за приготвяне на палачинки Russell Hobbs Fiesta 20920-56;
1 брой Фритюрник ARIELLI ADF-25B;

Трета награда - 10 броя кашони с лакомства от асортимента на магазини „Factory outlet“

Организаторът не е производител на продуктите, посочени в точки 4.2.1. и 4.2.2., разпределени с настоящата игра и служещи за награда и не носи отговорност в случай на рекламация. След изтегляне на печелившите играчи и получаване на адрес за доставка от тяхна страна същите ще бъдат вписани в гаранционните карти на продуктите, за да упражняват правата по тях.

Коректно попълнените формуляри за участие в тегленето на наградата следва да бъдат поставените в предвидените за играта урни, позиционирани във всеки магазин от веригата най-късно до края на работното време на съотвения магазин на 31.03.2021г. Талони, изпратени след този час, няма да участват в тегленето на наградите.

Наградите ще бъдат изтеглени на 08.04.2021г. в гр. Балчик на произволен томболен принцип и ще бъдат определяни имената им на случаен принцип в присъствието на нотариус, който ще удостовери законосъобразността на тегленото.

Печелившите участници ще бъдат известени за спечелването на награда по телефона на посочения от тях във формуляра за участие имейл. Печелившите участници трябва да предоставят данни за доставка. Печеливши участници, с които Организаторът не може да осъществи контакт в рамките на 5 (пет) работни дни, губят правото си да получат награда. В такъв случай Организаторът се свързва с резервен Участник.

Организаторът не носи отговорност в случай на невъзможност за свързване с печеливш Участник поради грешно попълнени данни или по други, независещи от Организатора причини.

Имената на печелившите участници ще бъдат публикувани на официалната интернет страница на https://www.facebook.com/FactoryOutletsSweetPlus. С участието си в томболата участникът потвърждава, че е запознат с условията на кампанията и заявява своето съгласие гореспоменатите данни да бъдат публикувани в секцията с печеливши на https://www.facebook.com/FactoryOutletsSweetPlus . С цел да се съхранят личните данни на печелившите, на Интернет страницата ще бъдат публикувани единствено първото име и фамилията на печелившия.

Наградата се изпраща до печелившия участник с куриерска фирма, за сметка на Организатора, на посочен от печелившия адрес.

Не се допуска замяна на спечелена награда с нейната парична равностойност или с друга награда. Правото на получаване на наградата не може да бъде прехвърлено на трето лице.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара