Спечелете iPhone SE, Huawei Watch Fit или Galaxy Buds Live

Краен срок - 3 март 2021

СПЕЧЕЛИ iPhone SE, Huawei Watch Fit или Galaxy Buds Live! Напиши в коментар 3 неща, които искаш да са винаги неограничени и отбележи приятел, който има нужда от UNLIMITED план с неограничени мегабайти. 

Ще изтеглим на случаен принцип 3-ма печеливши на 04.03 😎

Участието в играта не е обвързано с покупка на стока или със сключване на договор за предоставяне на услуга. В томболата за разпределяне на наградите могат да участват само пълнолетни лица. В разпределянето на наградите нямат право да участват служители на БТК.

Всеки участник има право на едно участие.

Организаторът не носи отговорност за съдържанието на коментарите, както и в случаи, че има нарушени авторски права от участник в Играта, използвал и публикувал чужд коментар.

Всеки участник в настоящата игра носи отговорност при публикуване на своя коментар за спазването и ненарушаване на правилата на играта.

С публикуването на коментар за участие в играта всеки потребител декларира и гарантира, че същият е личен авторски и се съгласява той да бъде използван за целите на настоящата игра.

Награди:

    1 бр. iPhone SE 64GB
    1 бр. Huawei Watch Fit
    1 бр. Samsung Galaxy Buds Live

Печелившите участници ще бъдат избрани на случаен принцип от администраторите на фен страницата на VIVACOM във Facebook https://www.facebook.com/VIVAC0M измежду всички, взели участие.

Победителите ще бъдат обявени със своето профилно име въвFacebook на официалната страницата на VIVACOM във Facebook на 04.03.2020г., като коментар под публикацията.

Организаторът се задължава в срок до 2 работни дни от изтегляне на печелившите участници да се свърже с победителите на посочените от тях профили във Facebook чрез лично съобщение. За да получи наградата си, победителят следва в рамките на 2 работни дни да върне отговор като предостави в лично съобщение до Организатора във Facebook следните свои лични данни: три имена, телефон за връзка, и адрес за доставка/ адресна  офис на Еконт, където да бъде изпратена неговата награда, както и да даде съгласието си за обработване на тези лични данни. Ако Организаторът не успее да се свърже с победителя или не получи обратна връзка от него в рамките на 2 работни дни след уведомяването му от Организатора, то победителят губи правото да получи своята награда и тя може да бъде предоставена на следващия по ред, изтеглен резервен печеливш. Организаторът не носи отговорност, в случай че потребител е предоставил невалидни данни – грешни имена; грешен номер за връзка или грешен, непълен или несъществуващадрес за получаване на наградата.

Спечелена награда не може да бъде заменяна за паричната й равностойност. В случай, че победител не получи своята награда поради причини, които не зависят от Организатора или поради представяне на грешен и/или непъленадрес за доставка на наградата, той губи правото си да получи своята награда.

При получаване на наградата, печелившият трябва да представи документ за самоличност, единствено с цел удостоверяване на самоличността му. Документът за удостоверяване на самоличността няма да бъде копиран и/или сканиран. В случай че непълнолетен участник спечели награда от играта, то за получаването на наградата се изисква разрешението от негов родител или настойник.

При получаване на наградата, в случай, че същата е на стойност над 100.00 лв., печелившият следва да попълни в 2 екземпляра издаден от БТК документ с цел изпълняване от страна на БТК задълженията по Закона за данъците върху доходите на физическите лица. 

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара