Спечелете награди за Свети Валентин от списание 360°

Краен срок - 16 февруари 2021

Заедно сте отскоро или от дълго време? Обичате да пътувате? Не се страхувате да зарежете всичко и да се отправите на поредното пътешествие в неизвестното? Ако се познавате в описанието, то вие сте готови да се превърнете в приключенска двойка на 360° и да спечелите романтична награда!

Как да участвате?
1. Последвайте профила ни в Инстаграм и този на Вила Юстина.
2. Публикувайте ваша обща снимка от най-готиното място, на което сте били във вашия Инстаграм профил.
3. Сложете хаштаг #360adventurelove, хаштаг#villaystina и хаштаг #hellohissar и отбележете половинката си.

Играта продължава от 16:00 ч. на 10-ти февруари (сряда) до 13:00 на  16-ти февруари (вторник).
На 16 февруари (вторник) екипът на списание 360° ще определи най-добрата снимка, качена до 13:00 ч. същия ден, която ще спечели приза “Най-свежа приключенска двойка”.
Наградата:

Най-свежата приключенска двойка получава бутилка от едно от любимите ни вина Монограм Мавруд и Рубин 2015, нощувка в едно от предпочитаните ни места за качествено прекарване на романтична вечер – Апарт хотел Хелоу Хисар в град Хисаря и Фотоалбумът на списание 360°- “Български приключенски фотографи” .

Най-емблематичното вино на Вила Юстина Монограм Мавруд и Рубин 2015 се отличава с наситен рубинен цвят и сложен нос с нюанси на зрял черен плод, шоколад и ванилия, отлично, за да отпразнувате любовта си.

Апарт хотел Хелоу Хисар е прекрасно място, разположено близо до центъра на града, с уютна обстановка и любезни домакини, гарантиращи наистина вълшебно прекарване на вашата романтична вечер с любим човек.

Във фотоалбумът “Български приключенски фотографи” ви очакват 180 луксозни страници във формат 24 х 34 см, отпечатани на фотографска хартия и качествена полиграфия, с над 170 фотографии, придружени от личните истории на всеки автор, разказани от самите тях.
Общи условия:

В играта могат да участват лица над 18-годишна възраст

В играта може да участва един участник с една снимка на него и половинката му
Станете част от приключението на любовта със списание 360°! 

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара