Спечелете СПА уикенд в Банско и 3 кошници със сладки продукти

Краен срок - 14 февруари 2021

Включи ли се в играта "На Love За Бисквити"?Зарадвай себе си и своята половинка с романтичен уикенд в Банско и още куп страхотни подаръци 💟. 

Отговори правилно на въпросите и участвай в томбола за:
✅Спа уикенд в Гранд Хотел Банско 💑
✅Kуп сладки изкушения от Боровец 🍫🍪

За да участва в Играта, Участникът трябва в рамките на Периода на провеждане на Играта (01.02 - 14.02.2021 г.):
1. Да открие промо страницата, която чрез клик води до форма за участие. Страницата е скрита между различни брошури на уебсайта и в мобилното приложение на Broshura.bg.
2. Да отговори на посочените въпроси във формата за записване, като въпрос 1, 2, 4 изискват задължителен правилен отговор.
3. Да попълни съответната информация в предвидените за тази цел полета: име и фамилия, имейл адрес, телефон за контакт.

В случай че Участникът бъде изтеглен като победител, ще бъде известен чрез имейл на посочения електронен адрес след 12:00 ч. на 15.02.2021 г.

В томболата за изтегляне на печеливши за наградите имат право да участват само попълните коректно формата за записване. Печелившите участници в играта ще са 4 (четирима). Всеки от тях ще бъде определен на случаен принцип чрез инструмента за произволно теглене https://random-ize.com/pick-from-list/ (или подобен такъв).

Наградите са:
1 (един) романтичен СПА уикенд в гранд хотел Банско
3 (три) кошници с продукти на Боровец

Наградите не могат да бъдат заменяни за тяхната парична равностойност или да бъдат преотстъпвани на трети лица. Ваучерът може да бъде използван до края на месец март 2021г. При извънредна ситуация, периодът може да се увеличи.

След 12:00 ч. на 15.02.2021 г. ще се свържем само със спечелилите участници чрез предоставения във формата за регистрация имейл адрес. При невъзможност да се свържем със спечелил участник или в случай че не получим обратна връзка за предоставянето на наградата, то участникът губи правото си за получаване на наградата и ще бъде изтеглен друг печеливш на негово място.

Печелившият Участник следва в срок до 5 (пет) работни дни (до 19.02.2021 г. включително), считано от датата на получаване на имейл, уведомяващ за спечелването на Наградата, да изпрати потвърждение, че желае да получи наградата, както и конкретен валиден адрес за получаване. Потвърждението става през изпращане на отговор до получения имейл и/или по време на
телефонен разговор.

Наградата ще бъде изпратена от трето лице - Digital ID, до 5 работни дни след получаване на обратна връзка от печелившия. Разходите във връзка с доставката са за сметка на Организатора. Организаторът не носи отговорност за невъзможност и/или забавяне при предоставяне на описаните награди, поради независещи от него обстоятелства (забавяне на доставка, проблем с куриерска фирма, грешно изписани или непълни данни за доставка и т.н.).

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара