Спечелете смартфон, смарт часовници, слушалки и гривни Huawei

Краен срок - 7 март 2021

В Кампанията имат право да участват всички физически лица, навършили 18 години, живеещи на територията на Република България, с изключение на работниците и служителите на foodpanda и техните семейства /съпрузи, деца и родители/.

Участието в Кампанията е обвързано със закупуване на меню, обозначено като „Комбо меню с Coca-Cola” от участващите в кампанията ресторанти на foodpanda.bg

Всеки поръчал чрез платформата foodpanda.bg „Комбо меню с Coca-Cola“ автоматично става участник в кампанията и съответно в томболата за 12 бр. награди.

Потребители, осъществили необходимите действия за участие в Кампанията, след изтичане на горепосочения срок, няма да бъдат считани за участници и техните имена няма да бъдат включени в томболата.

Всяка поръчка, направена в съответствие с условията, дава право на едно участие в томболата за наградата, като един участник може да спечели само една награда.

Печелившите участници от проведената томбола за наградата ще бъдат изтеглени на случаен принцип на 10.03.2021 г., в офиса на foodpanda България. Ще бъдат изтеглени и 10 бр. резервни участници, които ще имат правото да спечелят награда.

С всяка следваща поръчка, участникът има по-голям шанс за спечелване на награда

С изтеглените печеливши ще се свърже служител от Помощния център на foodpanda България, за да потвърди имената, телефонния номер, както и адрес за получаване на наградата. Печелившите ще бъдат обявени на страницата с условия https://www.foodpanda.bg/contents/game-rules на foodpanda с имената, посочени при осъществяване на поръчка.

В настоящата Кампания ще бъдат разпределени като награди и 12бр. от следните артикули: 

Huawei P40 Pro Silver Frost–1 бр.

Huawei Watch Fit, Pink – 4 бр. 

Huawei Band 4, Graphite Black – 5 бр. 

Free Buds Pro, Silver frost – 2 бр.

Наградата се предоставя на участник, отговарящ на настоящите правила за участие в Кампанията.

За да получи наградата си, печелившият трябва да предостави имената си и адрес за доставка на наградата, като ги даде по време на телефонен разговор с агент от Помощния център на платформата foodpanda.bg.

Всички данни, предоставени от участника, ще бъдат използвани единствено за целите на Кампанията, за идентифициране на участника при изпращането и предоставянето на спечелената от него награда. Всички предоставени от участника лични данни са защитени съгласно изискванията на ЗЗЛД.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара