Спечелете слушалки HUAWEI FreeBuds Pro


Играта е приключила!

Печеливш: Damyan Dachev

В седмицата на любовта един от слушателите на Радио Fresh! ще си спечели страхотните HUAWEI FreeBuds Pro, ако участва в жребия, отговаряйки вярно на поне един от дневните тематични въпроси във Фейсбук страницата на радиото. Кой е късметлията, ще разберем след края на играта.
 
HUAWEI FreeBuds Pro са изключително подходящ подарък и за любимия ви човек. Те са първите в света истински безжични стерео слушалки, поддържащи интелигентно динамично шумопотискане. Предлагат интегрирано хардуерно и софтуерно решение, с което се анализира вида на околния шум и те превключват между три режима - General, Cosy и Ultimate, за оптимално ниво на шумопотискане в конкретния момент и разбира се, за да... останете отдаден изцяло на половинката си.
 
Сред множеството иновации на този продукт е не само водещият в индустрията рейтинг за шумопотискане от 40 dB, но и двойната връзка с базирани на Android, iOS и Windows устройства.
 
HUAWEI FreeBuds Pro съчетават стил, удобство и високи технологии. Дизайнът е мнималистичен – без излишни украси, само с изчистени елементи, които са пряко свързани с определена функционалност. Те са представители на in-ear дизайна и идват с 3 различни силиконови накрайника, като най-подходящия за вас може да си изберете с помощта на Fit detection функцията на приложението AI Life, като за нейното прецизиране аудио лабораториите на HUAWEI са анализирали данните за ушната анатомия на над 1000 реални потребители от различни точки на света!
 
Стеблото на слушалките е със стилен квадратен профил, който редуцира външния шум, а на него има миниатюрни дупки като част от специална технология за защита от звукови смущения (примерно причинени от вятър – постижение, което ще се оцени високо при разходка, бягане и колоездене). Също така, стеблото служи за удобно включване на активното шумопотискане, регулиране на силата за звука, приемане на обаждания, възпроизвеждане или пропускане на определено парче от  плейлиста, който слушате. Това става на база на интуитивно управление с жестове, с приплъзвания и потупвания. Нещо повече, слушалките бързо свикват с притежателя си и се научават да минимизират ефекта от непреднамерени докосвания.
 
Освен модерен и функционален дизайн, HUAWEI FreeBuds Pro възпроизвеждат стерео звук с първокласно качество, благодарение на внедрените сложни технологии за анализ и адаптирано шумоподтискане. Аудио инженерите са използвали динамична връзка между драйвера и говорителя, което стабилизира цялата акустична система, намалявайки вибрациите. За отличния звук допринася и новата функция Dynamic EQ Adjustment, която автоматично оптимизира звука според ушната специфика на конкретния потребител.
 
Когато активното шумопотискане е включено, батерията може да издържи до 3,5 часа разговори... с половинката ви, а когато е изключено – до цели 7 часа, без да се налага да използвате кутийката за носене и зареждане. Активното шумопотискане може лесно да се включи или изключи чрез потупване по стеблото на слушалката. Освен това, при включено шумоподтискане с едно зареждане си осигурявате до 5 часа слушане на музика с любимия човек. 

Краен срок - 12 февруари 2021 

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара