Спечелете комплекти от бонбони и пенливо вино от Kaufland


Играта е приключила!

Печеливши: @nelina.ruseva.1, @zlatineftimov, @summer.lover.chick, @dani_d_di, @katie1983bg

⭐GIVEAWAY⭐ Включи се в играта до 11 февруари и МОЖЕ ДА СПЕЧЕЛИШ 1 от 5 романтични подаръка – пенливо вино с истински златни частици и нежни шоколадови бонбони. 🎁 🍾 💝

👉 Какво трябва да направиш?

✔️ Последвай профила ни @kauflandbulgaria, ако още не си
✔️ Сподели в коментарите кое е най-сладкото обяснение в любов, което си получавал
✔️ На 12 февруари провери тук дали си сред печелившите, които сме изтеглили

Участник в Играта е всяко лице, разполагащо с активен профил в платформата www.instagram.com, което е последовател на Kaufland в Instagram (https://www.instagram.com/kauflandbulgaria/) и е отговорило кое е най-сладкото обяснение в любов, което е получавало, като коментар под публикацията в Instagram в рамките на Периода на провеждане.

ИГРАТА НЕ Е ОБВЪРЗАНА С ПОКУПКА

За участие в Играта желаещите трябва да отговорят на въпроса, зададен в публикацията в Instagram, в коментарите под нея в рамките на Периода на провеждане.

В тегленето на наградите участват само участници в Играта, изпълнили гореизброените условия. В рамките на периода, в който се провежда Играта, един Участник може да коментира неограничен брой пъти, но ще участва само веднъж в тегленето на наградите.

Забранени са действия от страна на участници в Играта, с които се цели вероятността за спечелване на играта да бъде повишена посредством използване на средства и методи, различни от и/или в противоречие с тези, предвидени в настоящите Правила. При установяване извършването на действия, които имат за цел и/или биха могли да доведат до манипулиране на резултатите при разпределението на наградите, Организаторът на играта си запазва правото да дисквалифицира съответния участник или участници, да свали от играта неговите/техните участия и да го/ги лиши от правото да получи/получат наградата.

Участието в Играта дава възможност за спечелване на една от пет награди – комплект с шоколадови бонбони и пенливо вино.

Наградите ще бъдат изтеглени на 12.02.2021 г. на случаен принцип измежду участници, отговарящи на зададените в т. 3.2. по-горе условия, от комуникационна агенция „НОУ УЕЙ ЕООД“, [Knoway].

Имената на печелившите ще бъдат обявени само и единствено след обработване на всички публикации в Instagram, отговарящи на Условията и при наличие на предоставено съгласие за това публикуване.

Само печелившите Участници ще бъдат уведомени – чрез лично съобщение в социалната мрежа Instagram или с коментар под публикацията.

Участник, с когото Организаторът не може да осъществи контакт в рамките на 3 (три) работни дни след теглене на наградите, губи правото си да получи своята награда. В такъв случай Организаторът се свързва с резервен Участник.

Имената на спечелилите участници, и наградата, която печелят, ще бъдат публикувани на официалната интернет страница на Kaufland България (www.kaufland.bg) след свързване и изрично потвърждение от страна на Участника, че е съгласен с това публикуване.

Печелившите Участници ще могат да получат своята награда на посочен от тях адрес. Наградата ще бъде изпратена на печелившия участник до посочения от него адрес в срок до 3 (три) седмици от свързване с печелившия участник и предоставянето на адрес за доставка.

Краен срок - 11 февруари 2021

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара