Спечелете 3 чифта боти APPENNINO

Краен срок - 10 февруари 2021

ИГРАЙ И СПЕЧЕЛИ!📢

Спечели 3 чифта боти APPENNINO - един чифт за теб и по един чифт за две твои приятелки 👧🏻🧑🏻‍🦰, които ценят качествените и стилни обувки!

За да участваш в играта трябва:
- ✅да харесаш нашата страница и да последваш профила @ciabooshoes,
- ✅да споделиш публикацията
- ✅да отбележиш в коментар Фейсбук профилите на двете приятелки за които играеш.

Печелившия ще бъде изтеглен на случаен принцип и обявен тук на 11.02.2021г. 🎊Наградите са трите чифта боти от тази публикация.🎁🎁🎁

Наградите, които 3 участника ( автора на коментара и неговите две приятелки посочени от него) могат да спечелят при участие в Играта, са 3 чифта зимни боти APPENNINO показани в публикацията, с която стартира играта:
1 Чифт боти APPENNINO EXTRA PITONE NERO
1 Чифт боти APPENNINO EXCLUSIVE PLATINO
1 Чифт боти APPENNINO BF20 VELOUR ROSSO

Не се допуска замяна на спечелената награда с нейната парична равностойност.

Печелившите ще бъдат обявени от Организатора като публикация във Facebook страницата на CIABOO, до 7 дни след изтичане на срока за участие.

Наградата се предоставя на изтегления участник, който отговаря на настоящите правила за участие в Играта в 30-дневен срок от обявяване на печелившия.

За да получи наградата си, печелившият ще трябва да предостави на Организатора имената си, точен адрес за доставка и телефон за контакт, както и номерата на трите чифта спечелени боти, като ги изпрати на лично съобщение на Facebook страницата на CIABOO.

Успех на всички!❤️
www.ciaboobg.com 

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара