Спечелете 6 броя Huawei P40 lite и 10 броя Huawei Sound

Краен срок - 14 февруари 2021

В навечерието на празника на любовта Свети Валентин от 1 до 14 февруари всички собственици на Huawei устройство с регистрирано Huawei ID за територията на България могат да оборудват смартфона и таблета си с нови приложения и да се впуснат в събиране на сърца и награди.

За да участвате в играта, трябва всеки ден да изтегляте по 3 нови за вас приложения от AppGallery. Кампанията всеки ден дава шанс за спечелване на един от 100 ваучера за 10 лева от Foodpanda, един от 2000 ваучера за 20 евро от Tinder, един от 1500 Huawei купони за ресурси в AppGallery или едно сърце от Huawei. Сърцата са ценен актив, защото при събиране на 9 може да опитате да спечелите Huawei P40 lite, а с 8 сърца – тонколоната Huawei Sound.

Компанията е осигурила 6 броя Huawei P40 lite и 10 броя Huawei Sound, а раздаването им става на принципа "първи заявил - първи получил". Отправната точка за участие в кампанията е специалната страница, която ще откриете в AppGallery. В нея има списък с участващите приложения, от които трябва да изтегляте нови за вас, за да продължите търсенето на награди. 

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара