Спечелете 200 настолни игри SCRABBLE ™ ОРИГИНАЛ от Nestle

Краен срок - 28 февруари 2021

В Играта участват следните продукти:

    NESQUIK® Cereals 375 g,
    NESQUIK® MIX Cereals 325 g,
    NESQUIK® Cocoa Crush Cereals 360 g,
    NESQUIK® Banana Crush Cereals 350 g,
    LION® Cereals 400 g,
    LION® Wild Crush Cereals360 g,
    CHOCAPIC® Cereals 375 g,
    COOKIE CRISP® Cereals 375 g,
    Honey CHEERIOS® Cereals 375 g

За срока на Играта ще бъдат раздадени общо 200 (двеста)  SCRABBLE ™ ОРИГИНАЛ.

Не се допуска замяна на спечелена награда с паричната й равностойност или с друга награда.

Наградите са лични, не могат да бъдат преотстъпвани или заменяни на лица, които не са участвали и/или не са печеливши в настоящата Игра.

За да участваш в Играта следва да влезеш на сайта: www.nestle-cereals.com/scrabble и да:

Попълни промо кода от задната страна на опаковката на участващите продукти, своите три имена и имейл адрес. Ако не следиш редовни имейла си, попълни и телефонен номер, след което се запознай с Политиката за поверителност и с Правилата за игра. Потвърди, че си навършил(а) 18 години.

Oтговори на креативния въпрос: Започни своя ден със зърнени закуски Nestlé и опиши своя любим забавен момент с твоето семейството!

Един участник има право само на една награда, независимо от броя на участията.

След утвърждаване правото на участие съгласно правилата на Играта, жури от трима членове ще избере 200 (двеста) печеливши и  20 (двадесет) резерви.

Трите имена, датите и часовете при попълване данните за участие на печелившите ще бъдат публикувани до 15 (петнадесет)работни дни след края на играта на Сайта на играта www.nestle-cereals.com/scrabble.

С печелившите участници ще бъде осъществен контакт чрез имейла, който са предоставили по време на регистрацията, за да предоставят допълнителни контакти за доставка на наградата (телефонен номер и адрес). При необходимост представител на Организатора може да се свърже с печелившия участник по телефона, за да изясни подробности относно доставката на наградата.

В случай, че печелившият участник не отговори на имейла и не предостави адреса, на който да бъде доставена наградата, в рамките на 7 (седем) дни от обявяването на печелившите участници, ще се счита, че печелившият се отказва от получаване на наградата и Организаторът има право да я предостави на друг участник, отговарящ на условията и изтеглен като резерва.

В случай, че спечелил участник е предоставил грешен, непълен или неточен телефон, адрес и електронна поща и представител на Организатора не е могъл да се свърже с него, за да уточни условията по доставка на  наградата, както и ако спечелилият участник не се свърже с Организатора, за да потърси наградата си, в срок до 7 (седем)  дни от обявяване на печелившите, ще се счита, че спечелилият се отказва от получаване на наградата и Организаторът има право да я предостави на друг участник, отговарящ на условията и изтеглен като резерва.

Наградите се доставят само на територията на България.

SCRABBLE е регистрирана търговска марка на Mattel, Inc. и се използва при дадено съгласие само за промоционални цели. Mattel, Inc. не е спонсор или съ-спонсор на настоящата промоция.  

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара