Спечелете безплатни почивки от TEZ TOUR

Краен срок - 31 януари 2021

ИГРА "TEZ WORLD RUNNER"

Участвайте в новата игра TEZ World Runner, посветена на рождения ден на туроператора TEZ TOUR, и получете възможността да отидете на почивка през 2021 г. напълно безплатно!

Ето че настъпи дългоочакваната 2021 г. и всичките ни надежди са насочени към предстоящия летен сезон. Нека границите с любимите ви държави най-накрая се отворят!

Междувременно каним всички да се включат в празничната ни игра - TEZ World Runner. Очакват ви - страхотни награди от наши партньори!

Предизвикайте себе си и получете възможността да се отпуснете с TEZ TOUR в популярни хотели напълно безплатно.

Партньори по проекта:

NISSIBLU BEACH RESORT 5* (Кипър)
AMMOS BEACH HOTEL 5* (Гърция)
SOL NESSEBAR PALACE 5* (България)
FAIRMONT AJMAN 5* (ОАЕ)
THE COVE ROTANA RESORT 5* (ОАЕ)
OCCIDENTAL SHARJAH GRAND 4* (ОАЕ)
HYATT REGENCY DUBAI CREEK HEIGHTS 5* (ОАЕ)
MILLENNIUM PLACE MARINA 4* (ОАЕ)
ALOFT PALM JUMEIRAH 4* (ОАЕ)
CORAL BEACH RESORT SHARJAH 4* (ОАЕ)
BAHI AJMAN PALACE HOTEL 5* (ОАЕ)
MARINA VIEW HOTEL APARTMENTS Apts Deluxe (ОАЕ)
ALOFT ME'AISAM DUBAI 4* (ОАЕ)

Също така Ви очакват:

- частен трансфер от летище Ларнака (Кипър)
- групов трансфер двупосочно летище Бургас или летище Варна (България)
- индивидуална екскурзия "ГРАНД ТУР" (Кипър)
- настаняване в хотел 5 * за ол инклузив (Турция)
- екскурзия "Созопол" (България)

Описание на играта:

     Играчът трябва да избяга на възможно най-голямо разстояние, преодолявайки препятствия и да събира бонуси. За да превключите картата, трябва да вземете ракета преди скалата.
    
    Ако удари препятствие, героят губи житейски точки (животи). Ако падне в ямата, губи цялата жизнена скала. Играта приключва, когато героят няма повече активни животи.
      
    В допълнение към различните препятствия по пътя има и бонуси, изобразени под формата на логото на TEZ TOUR.

     Те могат да бъдат:
      
    Сърца - допълнителни жизнени единици (животи).

        Ракети, които ще ускорят героя и ще го пренесат през всички препятствия на разстояние до 100 точки.

    Подаръци, добавящи още 50 точки към изминатото разстояние.
      
Само лица, навършили 18 години, имат право да участват в тегленето на наградите.

Готови за начало, внимание, да тръгваме!
 За да участват в Играта, Участниците ** трябва:
1. Преминете към приложението на играта TEZ World Runner (наричано „Играта“), намиращо се в Интернет на адрес //games.tez-tour.com, използвайки го поне веднъж, като се достигне резултат надвишаващ 0.
2. Посочете валиден имейл адрес за контакт.
3. Дайте съгласието си за публикуване на личните Ви резултати от участието си в Играта.

Участниците в Играта частват в тегленето на следните награди (следва Награда, Награди):
1. *** Сертификат за настаняване в AMMOS BEACH HOTEL 5 * за 3 нощувки / 4 дни в DBL стая за двама души с Premium AI изхранване, за периода май или октомври 2021 година.
2. Сертификат за индивидуален трансфер за двама души от летище Ларнака до всеки регион на страната, с изключение на Пафос, през 2021 г. Този сертификат може да се използва само при еднократна резервация за настаняване от туроператора TEZ TOUR.
3. Сертификат за индивидуална екскурзия в Кипър за двама души "ГРАНД ТУР". Можете да използвате този сертификат само при еднократна резервация за настаняване от туроператора TEZ TOUR.
4. Сертификат за настаняване в NISSIBLU BEACH RESORT 5 * за 2 нощувки / 3 дни в DBL стая за двама души с тип изхранване ВB, за престой през май или октомври 2021 г.
5. Сертификат за настаняване в хотел MILLENNIUM PLACE MARINA 4 * за 2 нощувки / 3 дни в DBL стая за двама души с тип изхранване BB, за престой от 20 април 2021 до 30 август 2021.

6. Сертификат за настаняване в хотела HYATT REGENCY DUBAI CREEK HEIGHTS 5 * за 2 нощувки / 3 дни в DBL стая за 2 души с тип изхранване BB, за престой от 20 април 2021 до 30 август 2021
7. Сертификат за настаняване в CORAL BEACH RESORT SHARJAH 4 * за 2 нощувки / 3 дни в DBL стая за двама души с тип изхранване BB, за престой от 20 април 2021 до 30 август 2021.
8. Сертификат за настаняване в BAHI AJMAN PALACE HOTEL 5 * за 2 нощувки / 3 дни в DBL стая за двама души с тип изхранване BB, за престой от 20 април 2021 до 30 август 2021.
9. Сертификат за настаняване в хотел ALOFT ME'AISAM DUBAI 4 * за 2 нощувки / 3 дни в DBL стая за двама души с тип изхранване BB, за престой от 20 април 2021 до 30 август 2021.
10. Сертификат за настаняване в хотел ALOFT PALM JUMEIRAH 4 * за 2 нощувки / 3 дни в DBL стая за двама души с тип изхранване BB, за престой от 20 април 2021 до 30 август 2021.
11. Сертификат за настаняване в MARINA VIEW HOTEL APARTMENTS Apts Deluxe за 2 нощувки / 3 дни в DBL стая за двама души с тип изхранване BB, за престой от 20 април 2021 до 30 август 2021.
12. Сертификат за настаняване в THE COVE ROTANA RESORT 5 * за 2 нощувки / 3 дни в DBL стая за двама души с тип изхранване BB, за престой от 20 април 2021 до 30 август 2021.
13. Сертификат за настаняване в хотел OCCIDENTAL SHARJAH GRAND 4 * за 2 нощувки / 3 дни в DBL стая за двама души с тип изхранване BB, за престой от 20 април 2021 до 30 август 2021.
14. Сертификат за настаняване в хотел FAIRMONT AJMAN 5 * за 2 нощувки / 3 дни в DBL стая за двама души с тип изхранване BB, за престой от 20 април 2021 до 30 август 2021.
15. Сертификат за настаняване в хотел 5 * за 2 нощувки / 3 дни в DBL стая за двама души с вкл. изхранване, за престой от 20 април 2021 г. до 30 август 2021 г.
16. Сертификат за настаняване в хотел 5 * за 2 нощувки / 3 дни в DBL стая за двама души с вкл. изхранване, за престой от 20 април 2021 г. до 30 август 2021 г.

Победителите ще бъдат обявен на 01.02.2021 г. измежду Участниците в Играта, получили максималния брой точки в Играта. Точките се присъждат на Участниците въз основа на изминатото разстояние, в съответствие с правилата на Играта, публикувани в публичното пространство на //games.tez-tour.com/runner/rules. Наградите ще бъдат раздадени на случаен принцип между победителите. Ако победителите не предоставят данни за контакт на Организаторите, Организаторите няма да бъдат задължени да представят наградата. В този случай победителите в състезанието нямат право да изискват наградата от организаторите.

Резултатите от Играта (по-долу - Резултатите) ще бъдат обобщени на 01.02.2021 г. и публикувани на уебсайта tez-tour.com. Резултатите са окончателни и не подлежат на преразглеждане.

Връчването на Наградите въз основа на резултатите от Играта ще се извършва от Организаторите при запитване на имейл pr@tez-tour.com.

Участието в Играта е безплатно и доброволно и не предвижда възможността за получаване на каквато и да е Награда в брой. Играта не се явява лотария, обещание за публична награда, хазарт и/или каквото и да е друго събитие, основано на риск. Няма отделна такса за участие в Играта.

*** Сертификат - електронен документ, потвърждаващ изпълнението на задълженията за предоставяне на конкретна услуга и / или туристически продукт от туроператора TEZ TOUR. Подробни условия за използване на сертификата са посочени на самия Сертификат и са неразделна част от него. 

ЛИНК за участие

1 Коментари

Публикуване на коментар

По-нова По-стара