Спечелете козметични награди с всяка покупка от SOpharmacy

Краен срок - 25 декември 2020

В периода 10 - 25.12.2020 г. всеки клиент направил покупка над 0,10 лв. може да спечели страхотни награди в аптеки SОpharmacy и онлайн на sopharmacy.bg. По случай наближаващите Коледни празници сме се погрижили за изненадите.

С всяка покупка над 0,10 лв. можете да изтеглите перфо на касата и веднага да разберете дали печелите една от следните награди:

        SOpharmacy активен гел 8 билки, 100 мл
        SOpharmacy rituals балсам за устни Beauty Shine, 4,5 г
        SOpharmacy rituals балсам за устни Sun spf15, 4,5 г
        SOpharmacy rituals балсам за устни за мъже, 4,5 г
        SOpharmacy rituals балсам за устни за деца, 4,5 г
        Пила за нокти Best Friends, 18 см.
        Крем за ръце Winter Spa, 50 мл
        Мини коледна свещ, 1 бр.
        Комплект Winter сапун + ръкавица за баня
        Tечен сапун Divine 250 мл
        Душ гел Treffina Star, 245 мл
        Цветe в мини саксия, 1 бр.

    Играта е активна в периода 10 - 25.12.2020 г. или до изчерпване на количествата награди/перфо карти.

    Броят на участията в играта е неограничен.

    Стойността на наградите не надвишава 10 лв.

    Играта е активна в аптеки SOpharmacy и онлайн на sopharmacy.bg.

При покупка от аптека SOpharmacy на стойност минимум 0,10 лв., участникът ще получи на касова зона в аптеката към касовата си бележка един брой карта по избор, даваща възможност за спечелване на награда.

При покупка онлайн на www.sopharmacy.bg на стойност минимум 0,10 лв., участникът ще получи към доставката си един брой карта, даваща възможност за спечелване на награда.

Участник, изтеглил печеливша карта при покупка от аптека SOpharmacy получава наградата си веднага, на място в аптеката, след представяне на печелившата скреч карта на касова зона.

Участник, получил печеливша карта при покупка онлайн на www.sopharmacy.bg, следва в срок до 06.01.2021 г. да позвъни на телефон 0882 740 013 в работен ден между 09:00 и 18:00 часа, да продиктува кода от печелившата карта и да посочи име, телефонен номер и адрес за получаване на наградата. Ако след този срок Организаторът не е получил необходимата му информация за изпращане на спечелената от конкретния участник награда, участникът губи правото си да получи спечелената награда.

Наградите ще бъдат доставени в срок от 5 работни дни от получаване на данните на всеки спечелил участник, на посочените по т. 5 адреси на участниците от куриер за сметка на Организатора. Награди се доставят само на територията на Република България. Организаторът не носи отговорност при невъзможност за доставяне поради неточно посочени име, адрес или телефонен номер.

Броят на участията е неограничен. Една покупка дава право на едно участие в играта, независимо дали в са закупени един или повече от един продукт на стойност над посочената в раздел 3, т. 1. При покупка на място в аптека, касовите бележки, към които са предоставени карти за участие в играта, се маркират по подходящ начин на касова зона в аптеката, и не могат да бъдат използвани за повторно участие в играта.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара