Спечелете смарт телевизори и ваучери по 200 лв.

Играта е приключила!

1. Два Смарт телевизора 43 инча - Георги Рашев и Кристиян Николов
2. Два смарт телевизора 32 инча - Стоян Колев и Стойка Андонова
3. Два ваучера на стойност 200лв за продукти на брандовете Антилопа и Мойски - Вилислав Славчев и Григор Соколов
4. Двама от вас ще получат специална изненада от Тита и Боро Първи - Георги Попов и Елица Колева

#PantOffGame! Включи се в играта на Боро Първи и Тита. Условията са следните: всеки, който поръча домашни пантофи Мойски и/или Антилопа в периода 09.12.2020г. - 20-12.2020г. участва в томбола за спечелване на страхотни награди! 

Ето какви са те:

1. Два Смарт телевизора 43 инча

2. Два смарт телевизора 32 инча

3. Два ваучера на стойност 200лв за продукти на брандовете Мойски и Антилопа

4. Двама от вас ще получат специална изненада от Боро Първи и Тита

„Ранърс“ организира игра- томбола за общо 6 награди – два Смарт телевизора с Андроид - 43 инча с марката „Тесла“,  два Смарт телевизора с Андроид - 32 инча с марката "Тесла", два ваучера за пазаруване на продукти по избор от бранодвете Антилопа и Мойски в размер на 200 лв всеки от сайта на www.runners.bg В играта може да се участва при изпълнение на всички условия, описани по-долу в периода от 09.12 – 20.12.2020 г. Играта се провежда в сайта на Организатора www.runners.bg и се анонсира във фейсбук и инстаграм профилите на организатора и неговите партньори.

В томболата може да участва всяко дееспособно физическо лице, навършило 18 години, което изпълни всички условия на играта, описани по-долу. В Играта нямат право да участват служители на Организатора, както и членовете на техните семейства (деца, родители и съпрузи). С извършването на което и да е от действията за участие в Играта участниците декларират, че са навършили 18 години, приемат настоящите Общи условия и имат право валидно и неограничено да извършват всички действия във връзка с участието си.

В периода на кампанията всеки, който желае на участва в играта трябва да  направи поне една покупка от онлайн магазина на Организатора www.runners.bg и закупи продукт от серията домашни Мойски https://www.runners.bg/moiski-home-collection или домашни Антилопа - https://www.runners.bg/antilopa-home-collection  на стойност 39 лв. Право на участие му дава завършена и заплатена поръчка в онлайн магазина на организатора.

Общият брой награди е 6 /шест / за целия период или както следва:

    два Смарт телевизора с Андроид - 43 инча с марката „Тесла“
    два Смарт телевизора с Андроид - 32 инча с марката „Тесла“
    два ваучера за пазаруване на продукти по избор от бранодвете Антилопа и Мойски в размер на 200 лв всеки от сайта на www.runners.bg

Участието се извършва посредством следния механизъм:

    Изтеглянето на наградите е посредством независима автоматична програма на случаен принцип. За всяка награда се тегли 1 /един/ печеливш от всички участници, отговарящи на условията. Датата, на която ще бъдат теглени печелившите за всяка от наградите е 21.12.2020г. в 12:00часа.
    Едно лице може да участва в тегленето с всяка направена покупка по веднъж за всяка отделна награда.
    Няма ограничение едно и също лице да участва във всички тегления, стига участието му за различните награди да отговаря на условията на настоящите правила;
    Един участник, имащ повече от едно участие, може да спечели само веднъж. За избягване на съмнение един участник може да спечели само веднъж за целия период на играта.

Организаторът ще обяви имената на печелившите участници във фейсбук страницата на Организатора: https://www.facebook.com/Runners.bg  и ще се свърже с всеки един от печелившите в срок от 24 часа след обявяването на всеки от шестимата печеливши. Ако в този срок Организаторът не може да се свърже със спечелилия участник, то последният губи наградата и Организаторът ще извърши ново теглене и ще обяви друг спечелил участник.

Наградата ще бъде доставена на адреса, посочен във заявката за поръчката в онлайн магазина, с която всеки участник се регистрира в томболата.

Краен срок - 21 декември 2020

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара