Спечелете 8021 награди от Коледното колело на Мирта Медикус

Краен срок - 10 януари 2021

Целта на кампанията  „Колело на късмета”,  е да даде възможност на своите клиенти – тези, които са дали съгласие (съобразно GDPR регламента за защита на личните данни), или желаят да участват в играта, като се съгласят с регламента и приемат условията на кампанията, с което получават шанс да спечелят някоя от 8021те награди.

Кампания „ Колело на късмета” е онлайн игра, в която може да се участва от стационарен компютър, таблет или смартфон. Играта може да се играе само ако устройството Ви има връзка с интернет.

Завъртете колелото на късмета и имате възможност да спечелите една от описаните в точка 4.1 награди.

Всеки играч има възможност да завърти „Колело на късмета” един път в периода на активност на кампанията. Използването на множество имейли от един потребител не променят условията.

От кампания „Колело на късмета” можете да спечелите една от следните награди:

    2000 броя ТАЛОНИ С 15 % ОТСТЪПКА за продукт Бронховитал Макс във вид на ПРОМОКОД.
    2000 броя ТАЛОНИ С 20 % ОТСТЪПКА от всички продукти на сайта mirtamedicus.com във вид на ПРОМОКОД.
    2000 броя ТАЛОНИ С 20 % ОТСТЪПКА на Бронховитал КИДС Имуно във вид на ПРОМОКОД.
    2000 броя ТАЛОНИ С 30 % ОТСТЪПКА от всички продукти на сайта mirtamedicus.com във вид на ПРОМОКОД.
    5 броя предметни награди – продукт Иновирон от Мирта Медикус.
    5 броя предметни награди – продукт Лонг Лайф от Мирта Медикус.
    5 броя предметни награди – Имуноефект Антивирал Универсал (сироп) от Мирта Медикус.
    5 броя предметни награди – Лактобаланс х30 капсули от Мирта Медикус.
    1 брой голяма награда – Пакет „Здраве за цялото семейство” / продукти по избор от сайта https://www.mirtamedicus.com/ на стойност 150лв./

След завъртане на „Колело на късмета” ще се появи прозорец, в който трябва да въведете името и фамилията си,телефон, град и валиден имейл адрес. След което ще може да видите каква е спечелената от вас награда. На посочения от Вас имейл ще получите повече информация за спечелената награда.

Спечелените от играта Голяма награда или Предметни награди се получават след препращане на получения мейл, в който гласи, че вие сте спечелили. Трябва да го препратите на следния имейл адрес office@mirtamedicus.com, като опишете какво е името на спечелената предметна награда и адреса, на който да бъде изпратена (доставката е безплатна). Предметната награда НЕ може да бъде разменена за левовата й стойност. Ако спечелената от Вас награда е талон за 15%,20% или 30% отстъпка можете да я използвате единствено през сайта mirtamedicus.com:За да го ползвате при покупка онлайн е необходимо да въведете ръчно промо кода на талона в полето Промокод за отстъпка. Един талон може да се ползва многократно.

Мирта Медикус не носи отговорност за въведен грешен имейл адрес или за загубен от вас промокод или талон за голяма или предметна награда.

Екипът на Мирта Медикус Ви пожелава късмет и Весели празници! 

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара