Спечелете подаръчни комплекти и козметика от Коледния календар на Golden Rose

Краен срок - 24 декември 2020

През периода на провеждане на онлайн играта желаещите да участват в нея трябва да посетят специално създадената за играта страница https://christmas.goldenshop.bg/

Участниците трябва да изберат с клик датата от календара, в деня в който играят. Отминалите и предстоящите дати от календара ще бъдат неактивни. Активно ще е полето от датата на съответния ден. Под всяка дата от календара има скрити продукти с марка Golden Rose, които могат да се спечелят като награда в самия ден.

След като изберат датата на деня, участниците ще виждат каква е дневната награда. Ако искат да участват за дневна награда, потребителите трябва да изберат бутона „Включи се в играта“ като се регистрират с имейл и имена от техните публични фейсбук профили.

Всеки участник може да се регистрира само един единствен път с един и същи фейсбук профил. Всеки участник, който се е регистрирал веднъж, няма нужда да се регистрира втори път.

Всеки участник веднага разбира дали печели дневна награда, код за отстъпка или късмета на деня. Ако участникът е спечелил дневна награда, веднага след това му се появява регистрационна форма за попълване на данните за доставка, които са: две имена, телефон за връзка и адрес за доставка. Спечелилият участник трябва да се съгласи с Правилата на играта.

С осъществяване на регистрацията за участие в играта всички лица, попълнили регистрационната форма декларират, че са съгласни с настоящите правила, включително декларират, че са съгласни личните им данни да бъдат събирани, използвани и обработвани от Организатора за целите на играта и за маркетингови и рекламни цели.

Наградите, които могат да спечелят участниците в играта, са:
  • Дневен късмет на деня, който представлява текстово пожелание.

  • Код за остъпка от 10%, 15% или 20% . Промо кода ти носи отстъпка за всички продукти Golden Rose на сайта www.goldenshop.bg Валиден от 01.12.2020 година до 31.01.2021 година. Промо кодът не важи за вече намалени продукти.   

  • 24 дневни награди като всеки ден трима участника на случаен принцип ще печелят 3 награди на деня. Дневните наградите за периода 01.12.2020 година до 24.12.2020 година са:
GR NUDE LOOK Тониращ овлажняващ крем 25 SPF N02
GR LIP INK течно матово червило N08
GR WONDER LASH спирала 12x Volume
GR Фон дьо тен МИНЕРАЛЕН 15 SPF N05
GR SOFT&MATTE кремообразно течно червило N109
BB крем 25 SPF N4
GR WET & DRY сенки палитра N01
GR Коректор МОЛИВ N03
GR Спирала за вежди ЦВЕТНА N05
GR SMART LINER очна линия с матов финиш
GR METALS металически гланц за устни N06
GR NAIL EXPERT Заздравител с черен диамант
GR COLOR SENSATION гланц за устни N122
GR LONGSTAY руж TRIO N103
Комплект от 3 лака: GR ICE CHIC лак за нокти N123, GR ICE CHIC лак за нокти N058, GR ICE CHIC лак за нокти N021
GR NUDE LOOK спирала обем и издължаване
GR Metals МЕТАЛИЧЕСКИ СЕНКИ ЗА ОЧИ N02
GR SMART LIPS червило-молив АВТОМАТИЧНО N20
Комплект от 3 лака: GR RICH COLOR лак за нокти N 057, GR RICH COLOR лак за нокти N 084, GR RICH COLOR лак за нокти N 112
GR ПРЕСОВАНА пудра N104 NATURAL ROSE
GR SHEER SHINE стик-червило 25 SPF N25
GR METALS течни сенки за очи N111
GR LIP BUTTER Балсам за устни SPF 15 БИСКВИТКИ
GR HD Коректор 15 SPF N08

• 2 броя подаръчни комплекта, които ще бъдат изтеглени на случаен принцип на 29.12.2020 година на двама участника. Двамата победителя ще получат съответно всеки по един подаръчен комплект, съдържащ следните продукти:
GR Фон дьо тен МИНЕРАЛЕН 15 SPF N05
GR SOFT&MATTE кремообразно течно червило N108
GR ТЕРАКОТА сенки N134

• 1 брой подаръчен комплект, който ще бъде изтеглени на случаен принцип на 29.12.2020 година на един участник. Победителят ще получи един подаръчен комплект, съдържащ следните продукти:
GR Фон дьо тен МИНЕРАЛЕН 15 SPF N05
GR SOFT&MATTE кремообразно течно червило N108
GR ТЕРАКОТА сенки N134
GR ХАЙЛАЙТЪР палитра 3 цвята
GR NUDE LOOK спирала обем и издължаване

На 29.12.2020 година чрез жребий, на случаен принцип посредством уеб базиран софтуер, от всички участвали, които са играли поне 3 пъти за дневна награда, ще бъдат изтеглени 3 участници, които ще спечелят 1 брой подаръчен комплек. Общо подаръчните комплекти са 1 брой съдържащ 5 продукта на Golden rose и 2 броя подаръчни комплекти, съдържащи 3 продукта на Golden rose.

Победителите ще бъдат изтеглени на 29.12.2020 година и имената им ще бъдат обявени в секция Печеливши на микро страницата на играта: https://christmas.goldenshop.bg/ , както и на facebook страницата www.facebook.com/GoldenRoseBulgaria/

Печелившите участници на дневните награди ще получат наградите си чрез куриер, след като са предоставили коректни данни в регистрационната форма. Организаторът не поема отговорност, ако предоставените данни от спечелилите участници не са верни. Представител на Организатора ще се свърже с тримата големи победители по имейл, за да получат необходимите данни за доставка ( три имена, телефон, точен адрес за одставка).

Ако Организаторът не успее да се свърже с печеливш участник на голяма награда в рамките на 7 дни от обявяването, ще бъде изтеглен друг победител.

Спечелените награди не могат да бъдат заменяни за паричната им равностойност.

Един участник може да спечели само една награда. В случай, че организаторът на играта открие или установи опити за манипулация или фалшифициране на личните данни на участниците с цел злоупотреба, то той има право да анулира получената награда на участника или по своя преценка да не го допусне до участие в играта.

ЛИНК за участие

5 Коментари

  1. Здравейте!На 06.12 спечелих дневната награда,но не можах да видя къде да се регистрирам?Какво да направя?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Формата за регистрация би трябвало да ви е излязла още в момента на спечелването. Пробвайте да пишете на Golden Rose във фейсбук, за да проверят случая.

      Изтриване
  2. Получих наградата.Благодаря!

    ОтговорИзтриване
  3. и аз не можах да се регистрирам след като получих дневната награда за 20.12. защо? А.Димова

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

По-нова По-стара