Печели награди всеки ден в Коледния календар на Hipp


 

Краен срок - 24 декември 2020

По традиция, началото на декември бележи старта и на нашия HiPP Коледен календар! 🎄 До 24.12. имате възможност всеки ден да печелите страхотни награди! 

🎁 Те ще бъдат различни всяка седмица, затова не пропускайте да участвате. 

Отговаряйте правилно на дневните въпроси и до 06.12. включително можете да спечелите една от следните награди:
🎁 1x Кутия за съхранение на инстантни продукти HiPP
🎁 1x Плюшен Хипофант
🎁 1х HiPP Babysanft Измивна пяна Пате

Всеки ден, печелившите от предния ден ще бъдат избирани и информирани за тяхната награда. (Победителите от събота и неделя ще бъдат избирани в понеделник.)

Играта се организира и провежда само за територията на Република България. 

Всеки ден в играта се излъчват трима наградени, отговорили вярно на въпрос, зададен от предходния ден, които ще получат една от седмичните награди. Всяка седмица ще се раздават три различни награди. Те ще се обявяват всеки понеделник в страницата на играта и във Фейсбук страницата на HiPP България.

Организаторът поема ангажимент да уведоми публично и лично всеки един победител. Публично се счита съобщението на сайта на HiPP България www.hipp.bg. Лично се счита изпращане на съобщение на личен имейл. Спечелилите ще бъдат обявявани всеки ден от 02.12.2020 г. до 25.12.2020 г. на сайта на HiPP България: www.hipp.bg. Всеки награден ще получи и уведомяващ имейл на посочения от него адрес в регистрацията. В рамките на един зададен въпрос, един участник може да спечели само една награда.

В рамките на 15 работни дни след получаване на имейл съобщението за наградата в играта HiPP „Коледен календар“ спечелилите трябва да се свържат с Организатора на посочените от него телефон и/или електронен адрес и да предоставят поисканата информация за контакт, за да се уточни как ще се връчи наградата.

Пожелаваме ви късмет и Весела Коледа!
Екипът на HiPP България  

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара