Спечелете всяка седмица ваучери за пазаруване от Pepco


Краен срок - 10 декември 2020

Всяка година малки и големи по целия свят очакват с нетърпение най-специалната вечер в годината – нощта на Коледа. Тя е винаги магична, независимо дали спазваме всички традиции, дали семейството ни е голямо, или малко, дали живеем в България, или на другия край на земното кълбо. Украсените със светлини улици, романтичните филми по телевизията, песните, заредени с коледно настроение, вкуснотиите, на които ухае кухнята вкъщи... всичко ни изпълва с усещане за уют и топлина.

Подготовката за Коледа обаче е не по-малко вълнуваща! Празничната еуфория може да ни връхлети много преди настъпването на самия тържествен ден. Как да украсим дома и трапезата, каква елха да изберем, кога да сложим светлинките и с какви подаръци да изненадаме любимите си хора? Тези вълнения са характерни за всяко семейство и подобни въпроси съпътстват всяка приказна Коледа.

Тази година, за да се уверим, че ще се подготвите навреме за празника и ще му се насладите напълно, стартираме едно ново магично празнично предизвикателство в BG-Mamma - "Писмо до Дядо Коледа".

Каним ви да споделим заедно празничните емоции и да разкрием най-съкровените си коледни желания! Вярваме, че ако изразим на глас за какво мечтаем, вероятността да го получим е много по-голяма.

За наш партньор тази година поканихме PEPCO – един от любимите магазини на деца и възрастни.
Надяваме се заедно да ви създадем настроение за една незабравима Коледа!  

В следващите три седмици ви предизвикваме да споделим заедно коледното настроение!

Christmas Tree От 19 до 25 ноември темата ще бъде посветена на коледната украса на дома и трапезата.
Christmas Tree От 26 ноември до 2 декември ще си говорим за подаръците, за които мечтаят децата, и ще споделяме техните писма до добрия белобрад старец Дядо Коледа.
Christmas Tree От 3 до 10 декември ще дискутираме кои са най-оригиналните подаръци за него и нея.

Следете темата, защото ви очакват вълнуващи въпроси, изненади и предизвикателства!

А какво е Коледа без изненади? От PEPCO са се погрижили да поддържат коледния дух!
Те ще зарадват 15 от вас с ваучери за пазаруване на стойност 20 лева. В края на всяка седмица ще избираме по пет победители, за които празничното пазаруване ще започне съвсем скоро. 

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара