Спечелете 5* уикенд за двама в SPA Хотел Рич, Велинград

Краен срок - 20 декември 2020

Спечели петзвезден уикенд за двама в SPA Хотел Рич, Велинград!

Съчетай полезното с приятното: Абонирай се във Vinetki.Grabo.bg за безплатно напомняне, когато наближи изтичането на винетката ти, и участвай в томболата ни!

Абонаментът става като просто въведеш регистрационния номер на автомобила си.

Период на кампанията: До 20 Декември 2020г, 23:59ч.

Изтегляне на печелившия участник: На 21 Декември 2020г

Повече за наградата: Две нощувки със закуски и вечери за двама в двойна стая, в Хотел Рич - Велинград.
• Период за ползване на пакета: до 30 април 2021г, без официални и национални празници.
• Престоят се резервира предварително от страна на госта и се съобразява и със заетостта на хотела.
• Допълнителни екстри към пакета: Вътрешен и външен минерален басейн; Вътрешно джакузи с минерална вода; VIP тераса с лековити топила и джакузи с минерална вода; Финландска сауна; Инфрачервена сауна; Емоционален приключенски душ; Парна баня; Зона за релакс; Фитнес зала с протеинов бар; Закрит детски кът с аниматори (10:00 - 24:00ч); Открита детска площадка; Wi-Fi; Охраняем паркинг. 

Участник в Кампанията може да бъде всяко дееспособно физическо лице, което:

1. има регистрация на Grabo.bg, с попълнени валидни e-mail адрес и телефонен номер;

2. в Периода на участие посети подсекция „Винетки“ на сайта Grabo.bg на адрес: https://grabo.bg/vinetki и чрез профила си се запише за безплатен абонамент за напомняне за изтичаща винетка, като посочи държавата на регистрация и регистрационния номер на автомобила, за който желае да получи известие по имейл и/или на посочен телефонен номер;

3. заяви желание за участие в Кампанията, като приеме настоящите Правила, чрез отбелязване на чек-бокс на сайта Grabo.bg, достъпен при абониране за безплатен абонамент за известие за изтичаща винетка.

4. В Кампанията нямат право да участват служители на Организатора и/или дружества, свързани с Организатора, както и служители на други компании, изпратени за изпълнение на временна работа в "Грабо Медия" АД, в качеството му на предприятие - ползвател на тези работници/служители под негово ръководство.

5. В Кампанията нямат право да участват лица на възраст под 18 години.

За да се включи в настоящата Кампания, съответният участник трябва да осъществи успешен абонамент за напомняне за изтичаща винетка, тоест към момента на абонамента съответният участник трябва да има активна винетка, за която да заяви напомняне относно изтичането на срока чрез безплатен абонамент на https://grabo.bg/vinetki. За включване в Кампанията е без значение дали винетката на участника е закупена от Grabo.bg или от друго място. С оглед избягване на всяко съмнение: Ако желаещият да се включи в Кампанията посочи регистрационен номер на автомобил, който няма активна винетка, същият не може да осъществи безплатен абонамент за известие и няма да бъде включен в Кампанията и да участва в тегленето на награда.

Всеки потребител има възможност да заявява неограничен брой безплатни абонаменти за получаване на известия за изтичащи винетки, но има право да бъде включен само веднъж в тегленето на награда.

Участникът в Кампанията, който печели наградата по т.6, се определя чрез електронно теглене, което се извършва автоматично, чрез специализиран софтуер в централния офис на Организатора и в присъствието на Комисия, съставена от служители на Организатора, която удостоверява резултатите от него.

Тегленето ще се извърши на следващия работен ден след изтичане на Периода на участие по т.2.

Печелившият участник ще бъде обявен след извършване на тегленето на уебсайта Grabo.bg и на Facebook страницата на Организатора на адрес: https://www.facebook.com/grabobg

След определяне на печелившият Участник се изтеглят още 3 (трима) резервни печеливши Участници за наградата по т.6. Всеки от резервните печеливши Участници може да замести предходния изтеглен при условие, че същият не отговаря на изискванията за участие, не може да бъде открит и/или да получи наградата в срока по т. 8.1. от тези Правила, или са открити некоректни, непозволени или недобронамерени практики при участието му.

Разпределението на наградите се извършва измежду Участници, които отговарят на условията по т. 4 и 5 от тези Правила и които представят на Организатора актуална снимка на автомобила, за винетката на който са заявили абонамент за уведомяване, като на снимката трябва ясно да се вижда регистрационният номер. С оглед избягване на всяко съмнение: В случай, че множество участници се регистрират за уведомление за изтичаща винетка с един и същ регистрационен номер на автомобил, валидно участие в Кампанията получава първият регистрирал се, без значение от собствеността на автомобила.

Печелившият участник ще бъде информиран за спечелената награда и начина на получаването й чрез обаждане от служител на Организатора на телефона, посочен от съответния участник в регистрацията му на уеб сайта Grabo.bg или на имейл адреса, посочен в регистрацията. В случай, че съответният печеливш Участник не отговори на 3 (три) последователни обаждания в рамките на 24 часа след извършване на тегленето на датата по т. 7.2., като изпълни условието за предоставяне на снимка на автомобила, с регистрационния номер на който е извършен абонаментът, или не отговори на изпратения имейл в рамките на същия срок, за победител се счита първият резервен печеливш участник, с който се правят опити за контакт по реда на тази точка. В случай, че и той не отговори на обажданията и/или имейлите в сроковете по тази точка или не представи снимка на автомобила, за победител се счита вторият резервен печеливш участник. В случай, че и вторият резервен печеливш участник не отговори на обажданията или на изпратените имейли или не представи снимка на амтомобила, за победител се счита третият резервен печеливш участник. В случай, че и той не отговори на обажданията и имейлите или не представи снимка, наградата остава неразпределена и ново теглене не се организира.

Начинът на получаване на награда по т. 6 се уточнява между Организатора и съответния победител при осъществяване на контакт с последния.

Право да получи наградата има лицето, което е извършило регистрацията в Grabo.bg, регистрирало се е за участие в Кампанията и в случай, че е изтеглено за награда – е представило снимка на автомобила, за винетката на който е направен абонамент за безплатно уведомяване при изтичане, независимо от това кой е действителният собственик на автомобила. Организаторът няма задължение да установява собствеността и не е задължен да влиза в каквато и да било комуникация относно евентуални спорове кой има право да получи наградата.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара