Спечелете 5 ваучера по 200 лв. от мебели Виденов

Краен срок - 30 ноември 2020

Стартираме новата ни игра „За една по-лична Коледа“. Време е да извадите списъците с желания и да предизвикате Дядо Коледа да ви донесе (раз)ЛИЧЕН подарък тази година – този, който сам избираш.

Споделете в коментар вашия списък с най-желаните мебели, които искате тази Коледа от https://videnov.bg/ и петима от вас ще спечелят по една страхотна награда – ваучер на стойност 200 лв. Побързайте, Дядо Коледа очаква вашите желания, а наградите са само 5.

Играта продължава до 30.11.2020 г. – 23:58 часа. Всяко участие след това се счита за невалидно.

Обявяване на победителите - 02.12.2020 г.

Победителите, изпълнили правилно изискванията на конкретната игра, се определят чрез жребий на лотариен принцип чрез електронно теглене с помощта на независима програма.

С изпълнението на условията за участие, с цел информиране на победителите, участниците дават право на Организатора да публикува имената на печелившите на своята Facebook страница https://www.facebook.com/MebeliVidenov/, както и на сайта www.videnov.bg.

Организаторът се задължава да осведоми печелившите участници така, както е описано в точка 1.3. Организаторът не носи отговорност, ако по някаква причина данните, предоставени от участниците, са неверни или сгрешени и това възпрепятства осведомяването им.

Наградите са 5 броя ваучери по 200 лева.

Спечелената награда не може да бъде заменяна. Наградата не може да бъде разменяна за паричната й или друга равностойност.

Получаване на награда - За да получи наградата си, печелившият участник следва да изпрати своите лични данни – имена, телефон и адрес за доставка под формата на лично съобщение във Facebook страницата на Организатора или по e-mail (с който Организатора се е свързал с участника) в 10 дневен срок. Наградата се изпраща до предварително обявен от победителя адрес или в най-близкия магазин на Организатора, като това се уговаря предварително. Наградата ще бъде изпратена на победителя в рамките на 5-10 работни дни от неговото известяване. Организаторът не поема отговорност за сгрешени или невалидни пощенски адреси за доставка на наградата.

ЛИНК за участие

1 Коментари

Публикуване на коментар

По-нова По-стара