Спечелете Nokia 2.4 и всеки ден слушалки Nokia BH-405


Краен срок - 13 ноември 2020

Време ли е за ПОДАРЪЦИ? Да, и сега може да си ги спечелиш - за теб или близките, в най-новата игра на Nokia по Радио Fresh!
 
Знаеш ли, че историята на Nokia започва във Финландия, родината на Дядо Коледа. Телефоните са проектирани със стил и устойчивост, издържащи тестовете на времето. Благодарение на партньорството с Google, смартфоните Nokia стават все по-добри, с усъвършенстваща се операционна система, батерии и камери, управлявани от силата на изкуствения интелект и алгоритми, пестящи енергия и подобряващи производителността на устройството.
 
Всички модели на марката са с гарантирани 2 години актуализации на операционната система и 3 години актуализации на сигурността. За да поддържат батериите на добро ниво, телефоните с Android One дават приоритет на фоновата активност за най-важните приложения. Телефонът намалява потреблението на енергия, докато е в джоба или чантата, а повечето от новите устройства на Nokia издържат дори два дни без зареждане. Не на последно място – всички Nokia смартфони работят с чиста версия на Android, без излишни предварително инсталирани приложения, заемащи значителна част от паметта и забавящи работата на устройството. Потребителят сам решава какво и кога да инсталира и използва.
 
Смартфоните Nokia на HMD Global оглавиха класацията на Counterpoint Research, която отличава устройствата с най-надеждни софтуерни актуализации. Това е втората поредна година, в която тази марка е начело в списъка. Смартфоните Nokia са постигнали най-висока оценка заради осигуряването на бързи ъпдейти до новите версии на операционната система, както и такива за сигурността ѝ.

Нека ви запознаем и с новите Nokia 2.4 и Nokia 3.4
 
Nokia 2.4 е с много приятен на допир гръб, върху който не остават следи при пипане, а точно над логото се намира четецът за пръстов отпечатък – изключително удобно. Над него пък са двете камери за качествени снимки и наситени цветове, както и светкавицата. Освен сензора за отключване, може да ползвате и сензор за лицево разпознаване. Апаратът има три слота – два за SIM карти и един за micro SD карта. Nokia 2.4 е перфектният избор за всеки, който търси добро и бюджетно устройство – с голям екран, добра камера, страхотен дизайн и изключително прецизен.  
Nokia 3.4 - със своя удобен захват, впечатляващи живи цветове в скандинавски стил и 3D нано-текстура, ще пасне идеално в ръката ви. Дисплеят е с вградена камера, осигуряваща още повече пространство за гледане и завладяващо развлечение, а с двудневния живот на батерията ще имате повече време за работа и игри. Ще може да правите перфекти снимки както през деня, така и на нощна светлина. С Nokia 3.4 може дори да задавате ограничения за съдържание и време на използване, както и да виждате активността в приложенията с Family Link.

През този ноември слушателите на Радио Fresh! могат да си спечелят страхотни награди в играта на Nokia, ако участват в нея, отговаряйки вярно на някой от десетте тематични въпроса във facebook страницата на радиото. Жребий ще определя дневен печеливш, който ще получи безжични слушалки Nokia BH-405, а всички верни отговори ще се състезават за голямата награда в края на играта – чисто нов Nokia 2.4.  

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара