Спечелете самобръсначка Braun Series 9 9345s и чипс Pringles

Краен срок - 27 ноември 2020

И през този ноември мъжете ще оставят самобрасначките и пускайки мустак, символично ще заявят, че истинският мъж държи на своето здраве, грижи се ежедневно за него и не подценява профилактиката.
 
Историята на идеята за Мовембър води началото си още от 1999 и е свързана с група младежи в Аделаида, Австралия. Самата дума "мовембър" е комбинация от австралийската разговорна дума за мустак "мo" и месец ноември на английски (November). Инициативата с пускането на мустаци през ноември е обвързана с благородна кауза - борбата срещу рака на простатата. Заболяването е все по-често срещано и застрашава голяма част от мъжете. Нараства и броят на депресивните състояния, както и други здравословни проблеми, типични за съвременния мъж.
 
Затова ние, с подкрепата на Pringles, ще напомним на нашата многобройна аудитория, че мъжествеността върви ръка за ръка с профилактиката на мъжкото здраве.
 
Не пропускайте да си спечелите и страхотни награди през ноември, като участвате в тематичната игра по Радио Fresh! 

Всяка седмица ви питаме нещо, свързано с "мустакатия" месец, а вие може да отговаряте в нашата facebook страница. Верните отговори участват в жребий за редовните награди - 2 бр. чипс Pringles 165 g., а в края на играта най-големият късметлия ще грабне голямата награда - самобръсначка Braun Series 9 9345s. За още награди посетете pringles.com. 

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара