Спечелете фотоапарати за моментни снимки, колонки и 600 сока Granini

Краен срок - 20 декември 2020

Наградите, които ще бъдат разпределени по време на Промоцията са общо:

    2 фотоапарата за моментни снимки
    10 безжични колонки
    600 бутилки сок Granini.

Всеки печеливш участник може да спечели само по една награда.

Играта е отворена за участие на всички физически лица навършили 18-годишна възраст, с местоживеене територията на Република България, с изключение на служителите на Девин ЕАД и рекламна агенция „ПРУУФ“ ЕООД, както и членове на семействата им.

Всеки, желаещ да участва в промоцията "Наградѝ празничните моменти" следва да регистрира касова бележка от покупката на  2 сока Granini 1л., качвайки снимка на касовата бележка на сайта granini.bg. Всеки потребител, закупил 2 сока Granini 1л., има право да се регистрира неограничен брой пъти в сайта granini.bg за участие в Играта с различни касови бележки, което му носи допълнителен шанс за получаване на награда.

Включвайки се в Играта и съгласявайки се с настоящите Официални правила, участниците автоматично дават съгласието си и предоставят доброволно личните си данни (три имена, имейл,телефон и адрес) за цели, свързани с Играта, обявяване на печелившите и изпращане на наградите.

Представител на Организатора на промоцията или на неговия подизпълнител ще се свърже чрез имейл съобщение на представения от потребителя  имейл в регистрационната форма за участие, за да организира предоставянето на наградата чрез куриер, в рамките на30 работнидни след обявяването на победителите на официалната страница на Granini – granini.bg.

Печелившите в Промоцията ще се определят на произволен принцип – чрез томбола.

Обявяването на печелившите ще се извършва с публикуването на техните имена в сайта granini.bgи Facebook страницата на Granini на 21.12.2020 г.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара