Спечелете всеки ден сладки награди от бонбони Merci


Краен срок - 11 декември 2020

В продължение на четири седмици, от малкото оставащи до Коледа, водещите Цвети и Елена от ефира на Радио Fresh! и предаването "Шоуто на Блондинките", ще представят легендарните шоколадови бонбони Merci.
 
Всяка кутия бонбони Merci е истинска магическа съкровищница, която ще достави радост и настроение на онзи, за когото е предназначена. Всъщност, човек може да благодари на себе си, на близките си, близки хора, приятели и колеги по този начин. Бонбоните са изработени от най-добрите компоненти с висококачествени технологии в най-добрата фабрика за шоколадови изделия в Германия.
 
Известно е, че шоколадът може да повдигне духа и настроението. Това се дължи на специалния състав на какаовите зърна, от които е направен, а за любителите на разнообразието са създадени широка палитра от различни вкусове на това сладко изкушение.
 
Сега можеш да си ги спечелиш! Кутия неустоими бонбони Merci очакват ежедневно ДЕСЕТ късметлии, които ще ги спечелят с верен отговор на дневния ни въпрос, а голямата награда - комплект от 5 кутии Merci  - ще очаква своя собственик в края на седмицата. Въж въпроса на страницата ни във фейсбук, дай верен отговор и вече участваш в жребия!

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара