Спечелете 10 смартфона Samsung Galaxy от METRO и Mastercard

Краен срок - 31 декември 2020

В периода на провеждане на Промоционалната кампания всеки Клиент, който  направи покупка на  стойност минимум 69.00 лв. с ДДС в някой от Участващите обекти, заплати своята фактура безконтактно с карта Mastercard – кредитна или дебитна, издадена от банка или финансова институция, находяща се на територията на Република България, с дата на издаване преди старта на промоционалната кампания 28.10.2020 г., и след това регистрира данните от POS бележката и фактурата на сайта https://promo.metro.bg/, участва в Играта. При регистрация за участие Клиентът трябва изрично да приеме настоящите Официални правила и да потвърди, че се е запознал с Уведомлението относно обработване на личните данни. При спазване на тези условия и след регистриране на валидни данни от POS бележка, Клиентът се включва за участие в Промоционалната кампания и в тегленето на наградите.

За валидна регистрация се счита такава, в която Клиентът предостави име, фамилия, имейл, телефон за връзка, валиден номер на МЕТРО фактура, и дата, и сума на трансакцията от POS с безконтактна карта Mastercard.

Нямат право да участват в Промоционалната кампания управителите и служителите на Организатора и всички свързани с него дъщерни дружества или други лица, обвързани професионално с организацията на Промоционалната кампания, както и членове на техните семейства.

Всеки Клиент може да участва в Промоционалната кампания неограничен брой пъти, като всяка регистрирана уникална фактура за поне 69.00 лв. с ДДС и съответната POS бележка от заплащането по нея се считат за едно участие.

При спечелване, Участникът трябва да представи печелившата POS бележка и оригинална фактура, доказваща валидна регистрация за участие в Промоционалната кампания спрямо настоящите общи условия.

В Промоционалната кампания се раздават общо 10 (десет) награди, разделени в две тегления:

1-во теглене (01.12.2020) ще бъдат изтеглени:

    2 броя Samsung SM-N980 GALAXY Note 20 256 GB
    2 броя Samsung SM-G985 GALAXY S20+ 128 GB


2-ро теглене (04.01.2021) ще бъдат изтеглени:

    2 броя Samsung SM-N980 GALAXY Note 20 256 GB
    2 броя Samsung SM-F916 GALAXY Z Fold 2 5G 256 GB
    2 броя Samsung SM-G985 GALAXY S20+ 128 GB


Всеки участник има право да получи само една награда за целия период на играта.

Печелившите ще бъдат определени в присъствието на Комисия при провеждане на теглене на случаен принцип чрез използване на специализиран софтуер в централния офис на Организатора. Организаторът няма да използва процедури, нито специализирания софтуер по начин, който позволява да се предопредели резултатът от проведеното случайно разпределение на наградите. Резултатите от тегленията, както и Печелившите ще бъде отразен в протокол, който ще се съхранява в централния офис на Организатора за срок от 1 (една) година от провеждане на тегленето.

Освен десетте Печеливши, при тегленето ще бъдат изтеглени и 10 (десет) резервни участника.

Печелившите ще бъдат информирани за спечелването на награда чрез данните за контакт, предоставени при регистрацията им, на  https://promo.metro.bg/, в срок до 14 дни след изтеглянето им.

В случай че Организаторът не може да осъществи контакт с печелившите и печелившите не потвърдят съгласието си до 14 дни след първия опит за свързване с него, Организаторът си запазва правото да предостави наградата на резервен Участник, като бъде следван редът на изтеглянето им.

Печелившите участници ще бъдат обявени на сайта на Организатора https://promo.metro.bg/ след установяване на контакт с тях и проверка на валидността на участията им. 

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара