Спечелете 5 ваучера по 200 лв от JYSK и 100 медальона със сърце Swarovski

Краен срок - 17 ноември 2020

Отново е време за кулинарна надпревара с Престиж! 🍰 Сподели ни рецепта за десерт, приготвен с любимите ти продукти на Престиж и може да спечелиш една от страхотните ни награди:
🎁 100 медальона със сърце Swarovski
🎁 5 ваучера на стойност 200 лв. от JYSK

За да се включиш в кулинарната надпревара, изпрати ни своята рецепта тук: https://bit.ly/2TebBxy

Всеки, който желае да участва в промоцията, следва да изпълни правилно условието, зададено в описанието на поста от 21.10.2020 г. Условието е да бъде изпратена авторска (на участника) рецепта за десерт със задължителна съставка - продукт на Престиж-96. Рецептата трябва да бъде изпратена в цялостен вид и да включва: съставки, количество на съставките, описание на приготвяне, както и допълнителни пояснения за нейното приготвяне.

Публикуваното от участниците съдържание следва да не съдържа нецензурни и неприлични думи, изрази, изображения и др. Организаторът си запазва правото да одобрява чрез Изпълнителя публикуваното от участниците съдържание на Facebook страницата https://www.facebook.com/Prestige96bg/. Изпълнителят от страна на Организатора има правото да сваля от Facebook страницата всеки коментар, отговор, изображение и др., които по негово усмотрение нарушават горните изисквания.

Всеки може да участва само веднъж в играта.

Наградите са:
100 медальона със сърце Swarovski
5 ваучера на стойност 200 лв. от JYSK

Не се допуска размяна на Наградите срещу паричната им равностойност.

Тегленето на наградите 100 медальона със сърце Swarovski се извършва на случаен принцип измежду всички участници, изпълнили коректно условията на играта от т. 4.1, 4.2. и 4.3., чрез използване на специализиран компютърен софтуер, осигуряващ равен шанс на всички участници да спечелят Награда. Тегленето на наградите 5 ваучера на стойност 200 лв. от JYSK се извършва от комисия, която избира 5 (пет) от изпратените рецепти.

Пет от избраните рецепти на участниците ще бъдат изпълнени и заснети под формата на аудио-визуално произведение, след като бъдат избрани от жури. Журито ще определи кои от рецептите ще бъдат заснети под формата на на аудио-визуално произведение.

Спечелилите участници ще бъдат обявени на Facebook страницата https://www.facebook.com/Prestige96bg/ на 24.11.2020 г. до 23:59 часа (българско време).

Печелившите участници трябва да попълнят своите данни в специално създадена форма, която ще им бъде изпратена на лично съобщение след края на Играта. Печелившите участници следва да попълнят данните си за доставка, които включват: три имена (име, презиме, фамилия), телефон за връзка и адрес за доставка.

Ако изтеглен победител не потърси наградата си в 5 (пет) дневен срок, Организаторът си запазва правото да я предостави на друг изтеглен участник.

Не се допуска размяна на награда срещу пари или други изгоди.

Наградите се получават чрез куриер на посочените от победителите адреси.

ЛИНК за участие

1 Коментари

Публикуване на коментар

По-нова По-стара