Спечелете часовик HUAWEI GT 2, Bluetooth слушалки AM61 и ваучери за отстъпки

Краен срок - 25 октомври 2020

Кампанията има 4 (четири) периода:

1) Първият период започва на 01.10.2020г. в 10:00 часа и завършва на 04.10.2020г. в 23:59 часа.

2) Вторият период започва на 08.10.2020г. в 10:00 часа, а завършва на 11.10.2020 г. в 23:59 часа.

3) Третият период започва на 15.10.2020г. в 10:00 часа, а завършва на 18.10.2020г. в 23:59 часа.

4) Четвъртият, последният период започва на 22.10.2020г. в 10:00 часа, и завършва на 25.10.2020г. в 23:59 часа.5. 

Кампанията е отворена за физически лица над 18-годишна възраст, постоянно живеещи в Република България с адрес за контакт на терирорията на страната, които имат валидно HUAWEI ID, регистрирано в Република България. 

В Кампанията не се позволява участие с чужд акаунт.

Участието в Кампанията е безплатно. 

За да участвате в Кампанията и да се класирате за награда, не е необходима покупка.

Участвайте в Кампанията чрез свалянето на едно от приложения на промо страницата в Huawei AppGallery или на посочената целева страница:

Кръг 1 & 2: iCard, Happy Delivery, Mania VIP Club, Jobs.bg, ePay.bg,  BulsatcomTV, Vbox7, Grabo.bg, Tubio, My Fibank,  Pay by VIVACOM, GoLocator: Family, Sinoptik.bg, MyTelenor Bulgaria, Tik Tok, Garena Free Fire, Snapchat, Storytel, Top Eleven 2020, Moovit

Кръг 3 & 4: iCard, Happy Delivery, Mania VIP Club, Jobs.bg, ePay.bg, BulsatcomTV, ABV Mail, Sportal.bg, CCB Mobile, Phyre, DSK Smart, A1 Wallet, Easy Credit, Play Diema Xtra, Viber, Weather & Radar, Mondly, Lords Mobile, Aliexpress, Guns of Glory

След като изтеглите приложението и приемете „Общите условия“, можете да участвате в Щастливото теглене, като кликнете върху бутона "Пускане" (Play) на промо страницата в Huawei AppGallery. При всяко сваляне на приложение имате един шанс да участвате в Щастливото теглене. По време на всеки отделен период на Кампанията се допускат до 5 възможности (от четвъртък до неделя) и общо 20 по време на цялата Кампания

С участието си в Кампанията имате шанс да спечелите една от следните награди: 

1.Ваучер за отстъпка Mania VIP Club на стойност 10 лева. 

2. Ваучер за отстъпка Happy Delivery на стойност 5 лева. 

3. iCard GiftCard на стойност 20 лева. 

4. Huawei купон на стойност 1 Евро. Huawei купон може да се използва за транзакции над 5 Евро, направени чрез покупка в приложение, в приложения или игри, които поддържат Huawei „Покупки“. 

5. HUAWEI спортни Bluetooth слушалки AM61 [на цена приблизително 50 BGN (с ДДС)] 

6. Часовик HUAWEI GT 2 [на цена около 300 BGN (с ДДС)]

Победителите ще бъдат избрани на случаен принцип при теглене, проведено от Aspiegel с компютърен инструмент, който гарантира случайност, като се зададе еднаква вероятност за всеки участник да получи награда. 

Победителите ще бъдат потвърдени незабавно чрез страницата на кампанията и трябва да предоставят допълнителна лична информация, като пълно име, телефонен номер и адрес за доставка, за да получат физическите награди.

Участвайки в кампанията, вие се съгласявате, че ние ще се свържем с Вас относно Кампанията и ще Ви уведомим, ако спечелите награда.

Ваучерите за партньорски приложения ще бъдат доставени веднага след потвърждаване на печалбата. Победителят може да изиска ваучерите в изскачащия прозорец и да ги вземе в наградния център на AppGallery, като влезе в AppGallery> Аз> Награди> Други (AppGallery >Me > Rewards > Others). 

Купоните на Huawei ще бъдат доставени веднага след потвърждаване на печалбата. Победителят може да поиска ваучерите в изскачащия прозорец и да ги вземе в наградния център на AppGallery, като влезе в AppGallery> Аз> Награди> Купони (AppGallery >Me > Rewards > Coupons). 

Физическите награди ще бъдат доставени на победителите от сътрудник на трета страна, в рамките на максимум 60 дни след потвърждаване за спазването на условията на кампанията от страна на победителя и след получаване на всички необходими данни, като пълно име, телефонен номер и официален адрес за възлагане на доставката, която дата е ще бъде изършена по-късно в описания по-горе срок и начин. Условията са описани в настоящите правила и условия на Кампанията. 

Победителят, след уведомяването му за спечелването на физическата награда, изпраща цялата необходима информация в адресния прозорец. Ако победителят не е в състояние да изпрати необходимата информация по време на спечелването, той / тя все още може да го направи чрез наградния център на AppGallery Аз> Награди> Други (Me> Rewards> Others) в рамките на максимален период от 15 работни дни от датата, на която той / тя е уведомен за спечелването на наградата. 

След като данните за доставката бъдат потвърдени, наградата ще бъде изпратена по пощата на посочения от победителя адрес. Пратките ще се изпращат до адреси само на територията на Република България. След като наградата бъде изпратена, Huawei не носи отговорност за забавянето на доставката и по никакъв начин не носи отговорност за евентуалната загуба или влошаване или неизправността на наградата. Други разходи, свързани с получаването и използването на наградата, се поемат от победителя. След получаване на наградата, победителят не може да предявява допълнителни претенции към Организатора.

Tрябва да изтеглите избраните приложения на промоционалната страницата по време на периодите на Кампанията, изброени в точка 5 по-горе, за да участвате в тегленето на наградите. Това се отнася само за първоначално изтегляне и ако вече сте изтеглили приложението преди началото на тази Кампания, такова изтегляне не отговаря на условията за участие в тази Кампания.

Вашият максимален брой шансове за участие в тази Кампания и спечелване на наградите е 20. Всяко завършено допустимо изтегляне ще Ви даде един шанс. Всеки човек има максимум 5 възможности за игра през всеки период на Кампанията. И всеки човек има максимум 20 възможности да играе през целия период на Кампанията.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара