Спечелете уикенди за двама, ваучери по 100 лв, смарт часовници, козметика

Краен срок - 24 октомври 2020

Пазарувай в рамките на Glamour Day и спечели една от нашите страхотни награди! Направи покупки на обща стойност 200 лв. в един или няколко от онлайн магазините, които участват в кампанията и може да си една от късметлийките, които ще получат от нас уикенд за двама, часовник или маркова козметика. 

Достатъчно е да ни изпратиш касовите бележки от 24 октомври (под формата на фактура или мейл за потвърждение на поръчката) на info@glamour.bg и участваш в томбола за :

- 1 бр. уикенд  в Банско в  "Гранд хотел Банско"

- 1 бр. уикенд в Св.Влас в "Гранд хотел Св.Влас"

- 8 бр. ваучери на стойност 100 лв. от Jewel Skin

- 1 бр. смарт  часовник Riversong Motive 2

- 3 бр. декоративна козметика от M.A.C Cosmetics

- 1 бр. декоративна козметика от Givenchy

- 1 бр. парфюм от Givenchy

- 4 бр. едногодишен абонамент за сп. Glamour 

Glamour Day идва на 24 октомври - очаква те щуро шопинг изживяване със страхотни промоционални предложения, което не искаш да пропуснеш! 

Всяка една от вас ще получи поне 20% отстъпка в много любими онлайн магазини в България. Нямаш време (или желание) да обикаляш по моловете? Няма проблем! Търсенето на модни и бюти находки от вкъщи никога не е било по-приятно. В нашата Розова събота можеш да купиш на много добра цена своите любими дрехи, аксесоари и козметични продукти за есента и зимата, докато си пиеш кафето на дивана, в леглото, или се радваш на циганското лято с лаптопа на балкона.

Нека обратното броене запоне сега! Крайно време е да изчистим гардероба, чекмеджетата и рафтчето с козметика, за да направим някой друг щастлив с нещата, които вече не ни трябват и да освободим място за нови покупки – такива, които дълго време ще носим с удоволствие. От джинсите с перфектна кройка, през универсалния тренчкот до аромата и червилото, които ще се превърнат в твоя запазена марка за следващите месеци. Да живеят вечните класики!

Само на 24 октомври пазарувай с отстъпка от 20% в онлайн магазините, които участват в кампанията и освен всичко останало, ще можеш да спечелиш и страхотни награди.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара