Спечелете часовник Huawei Watch GT 2 Pro

Краен срок - 18 октомври 2020

#ИГРА с новия #HuaweiWatchGT2Pro ⌚

Един от Вас може да спечели часовника с дисплей от Сапфирен кристал 💎 и батерия, която издържа до 2 седмици!

⭐ Как да участвате? ⭐
📸 Качете снимка в коментар към поста, която предлагате да бъде използвана като дизайн на циферблата на новия Watch GT 2 Pro.

Най-оригиналната идея ще бъде избрана от екипа на Huawei България.
📣 Период на играта: от 9 до 23 октомври.
📣 Победителят ще бъде обявен на 30 октомври.

Играта ни е вдъхновена от функцията HUAWEI Share OneHop, с която можете да снимате с #Huawei телефон и директно да прехвърлите снимката като дизайн на циферблата на своя смарт часовник.

Условието за участие в конкурса е публично качване на снимка под поста на играта във Facebook, която участникът предлага да бъде използвана за дизайн на циферблата на новия Huawei Watch GT 2 Pro. Задължително условие е снимката да бъде направена с Huawei смартфон.

Снимки, съдържащи всякакви клеветнически, нецензурни, незаконни, обидни или други неподходящи материали, ще бъдат дисквалифицирани и оттеглени от участника. Изпратените материали чрез представители, трети страни или няколко акаунта ще бъдат дисквалифицирани.

Организаторът си запазва правото да изключи участник, който нарушава настоящите Условия за участие, да манипулира конкурса или да прави неверни изявления или изявления, които нарушават приложимото законодателство или нарушават правата на трети лица. Ако участникът е изключен, наградите и преимуществата могат да бъдат отменени и анулирани.

Победителят в играта ще получи 1 брой от новия Huawei Watch GT 2 Pro. Конкретната модификация е по избор на организатора.

Победителят ще бъдат определени чрез журиране от 3-членен екип на Huawei, за което се съставя съответен протокол.. Победителят ще бъдат обявен на Facebook страницата на Huawei Mobile: https://www.facebook.com/HuaweimobileBG/notes/ на 23 октомври в секция „Notes“ или „Бележки“, където са публикувани и настоящите Общи условия. Победителят ще бъде публично уведомен в коментар под снимка, с която участва в играта. В рамките на 7 дни след получаване на съобщението, печелившият трябва да изпрати на лично съобщение до страницата следната лична информация – три имена, телефон за връзка и адрес за получаване на наградата.
Печелившият дават съгласието си за разкриване на потребителските си имена в социалните медии за обявяването им. Ако победителят не даде съгласието си, той/тя доброволно се отказва от наградата.

Печелившият се съгласява снимката му да бъде използвана за маркетингови активности от страна на Huawei .

Ако победителят не потърси и приеме своята награда в 7-дневен срок от изпращането й на посочения от него адрес, същият губи право да получи награда и Организаторът определя и изпраща наградата на следващия по ред класиран участник.

Huawei носи отговорност за всички данъци и такси, възникнали във връзка и по повод  получаване на наградата.

Не се включват компенсации на наградите в брой, размяната им или прехвърлянето им на други лица.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара