Спечели 1 тон храна за домашни любимци

Краен срок - 22 ноември 2020

📣 СКАНДАЛНА ИГРА! 📣
ГИГАНТСКА НЕЧУВАНА НАГРАДА се задава!

Ние от Petmall, както казва приятелката ни Мария Илиева, сме ЛУДИ! 😲
Искаме да дадем ЕДИН ТОН храна за домашни любимци на един от нашите клиенти.

➡ Всеки закупил продукти на стойност не по-малка от 35 лв. от някой от физическите ни магазини или онлайн в периода от 19 октомври до 22 ноември, участва в томболата ни, от която може да спечели ГОЛЯМАТА НИ НАГРАДА – 1 ТОН храна за своя домашен любимец.

В Кампанията може да се включи всеки Участник, закупил продукти на стойност не по-малка от 35 лв (тридесет и пет)лв. от един от следните магазини на Организатора:

Магазин „Парк Заимов“ - Адрес: София,  бул. Янко Сакъзов 24

Магазин „Южен парк“ - Адрес: София, кв. Стрелбище, ул. Петко Тодоров 4А

Магазин „Витоша 96“ - Адрес: София,  бул. Витоша 96

Магазин „Раковска 68“ - Адрес: София,  улица Г.С. Раковски 68

Магазин „Кауфланд – Малинова долина“ - Адрес: Coфия, ул. Проф. д-р Ив. Странски 20

Магазин „Младост“ - София, ЖК Младост 3, ул. Д-р Атанас Москов, бл. 319 - 20 метра от Метростанцията "Акад. Александър Теодоров Балан"

Електронен магазин - www.petmall.bg

Участието в Кампанията е обвързано с покупка на продукти в един от посочените по-горе в т.4.1. магазини, на обща стойност най-малко 35лв (тридесет и пет лева лева) с ДДС за една покупка, посочена в една фактура/касова бележка.  

През целия срок на Промоцията във всеки един от посочените в точка 4.1. физически магазини на Организатора, ще бъде разположена специална промоционална кутия, наречена „Кутията 1000 килограма“. За да участва в Играта, участникът трябва:

(1) да закупи продукти на стойност не по-малко от 35 лева от един от магазините посочени в т.4.1;

(2) да напише име, фамилия и телефонен номер на касовата бележка*

(3) да пъхне касовата бележка в кутия **

*за да е успешно участието, в една касова бележка трябва да има закупени продукти на стойност не по-малка от 35 лева.

**кутиите ще бъдат позиционирани в близост до касите. За точните им местоположения, клиентите ще бъдат информирани от служетилите в магазините.

При покупка през електронния магазин на Petmall.bg, за да участва в играта Участникът трябва:

(1) Да си направил профил или да влезе във вече наличен.

(2) След направата на покупка на стойност не по-малка от  35 лв тридесет и пет лева, да отбележи изрично с коментар към поръчката покупка участие за награда  1000 кг. Храна“
(3) Само поръчките направени през срока на промоцията се счита за валидна регистрация.

С попълването на касовата бележка и регистрацията си за участие участникът следва изрично да заяви, че приема настоящите правила, както и да даде съгласие за обработване на личните му данни за целите на Кампанията. При спазване на условията за регистриране за участие, участникът се включва за участие в Промоционалната кампания и в тегленията на наградите.

С регистрацията за участие в Кампанията участникът се включват в теглене за наградата, описана в  т. 5.1. по-долу.

В Кампанията се подарява една награда от 1 (един) тон – 1000 килограма храна за домашни любимци с марка Brokaton.

Наградата е лична и не може да се прехвърля на трето лице.

Не се допуска наградата да бъде заменяна с нейната парична равностойност и победителят не може да получи пари.

Наградата може да се вземе  за 12 или 24 месеца по избор на победителя.

Наградата ще бъде изтеглена чрез едно теглене, на случаен принцип, чрез томбола, проведена в офиса на Организатора от тричленна комисия. Томболата ще се тегли автоматично, чрез приложението www.randompicker.com, където ще бъде геренерирана информация за всички участици в съответния период и при настискане на бутон Стоп, ще бъде излъчван победител:

Тегленето ще се проведе на 24.11.2020г. между всички Участници, регистрирали се с поне едно участие в периода от 19.10.2020г. 00:00 ч. до 22.11.2020 г., 23:59 ч. вкл.;
 
Оповестяването ще се извърши чрез посочване на имената и последните четири цифри на  мобилният телефонен номер на победителя на Facebook страницата на Организатова: www.facebook.com/petmallbg

В срок до 5 (пет) работни дни, след датата на провеждане на тегленето, Организаторът ще уведоми спечелилият участник за спечелената награда и чрез обаждане на посочения от участника телефонен номер. Печелившият участник следва да предостави на Организатора адрес в Република България, на който да бъде доставена спечелената от съответния участник награда, както и да уточни как иска да получи наградата си спрямо т.5.4. от настоящия документ.

Името на печелившият участник ще се съхранява в офиса на Организатора на адрес Никола Вапцаров.

Наградите ще бъдат доставяни за сметка на Организатора с куриер до печелившият участник на посочен от него адрес в Република България в зависимост от избраният от него период на разпределяне, спрямо т.5.4. или ще може да ги получава през магазините на ПЕТ МОЛ ООД.

В случай че печеливш участник не потърси наградата си в срок до 3 (три) месеца от момента на обявяването му на сайта на Организатора, наградата се губи и Организаторът не е длъжен да я предоставя.

Наградата не може да бъде заменяна за пари в брой или друга награда, вещ или услуга.

При получаване на награда печелившият участник трябва да предостави на куриера документ удостоверяващ самоличността му. Куриерът сверява имената предоставени му от Организатора и предава наградата на печелившия участник след като се увери, че има идентичност на данните.

Награта се получава срещу легитимация с документ за самоличност и срещу попълнен и подписан от печелившия приемо-предавателен протокол за получаване на награда.

Организаторът може да поиска направата на снимки и/ или видеозаписи на печеливш участник и/или негов придружител във връзка със спечелена награда (по време на получаване на наградата, по време на използване на наградата или др.), които да бъдат използвани в маркетингови активности на Организатора и популяризиране на Кампанията. Снимките и/ или видеозаписите ще се използват на сайта на Организатора и/или в социалните мрежи (Фейсбук, Инстаграм и т.н.).

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара