Спечелете уикенд за двама в Утопия Форест


Краен срок - 30 септември 2020

В навечерието на нашия 10-и рожден ден през септември отново Ви предизвикваме да споделите Вашите летни емоции в рамките на традиционния ни фотоконкурс.

Лято 2020 ще остане в спомените ни като едно от най-странните, нестандартни и различни лета в живота ни. Така вероятно ще запомним и цялата 2020 година, която промени живота и навиците ни. Но макар и различно, това лято все пак бе специално. В условията на физическа дистанция и социална изолация, си припомнихме колко е важно да бъдем заедно с близките си и да трупаме спомени.   

А ние вярваме, че Вие сте запечатали не един или два щастливи момента с любимите си хора, макар и в една по-нестандартна ситуация. И в навечерието на нашия 10-и рожден ден през септември отново Ви предизвикваме да споделите Вашите летни емоции в рамките на традиционния ни фотоконкурс. 

Тази година мотото е „Covid-Я това лято?“. Изпратете ни в срок до 30 септември снимка от Вашето "Covid-19 лято". Споделете ни къде сте се заредили със слънчеви емоции и усмихнати спомени. А ние ще наградим най-впечатляващите кадри. Всички кадри ще бъдат поместени в нашата Facebook страница, а най-добрите ще бъдат публикувани на нашия сайт. 

Жури от журналисти ще избере най-добрия кадър, а авторът му ще получи за награда уикенд за двама с вкл. закуска и вечеря в сърцето на гората - Утопия Форест, където ще има възможността да релаксира на макс в едно от най-красивите кътчета за отдих по родното ни Черноморие.

За второ и трето място сме предвидили по една специална семейна фотосесия дело на известния бургаски фотограф Калоян Спасов.  

И тъй като мотото тази година „Covid-Я това лято?“ може да се чете и като „Какво видя това лято?“ за класиралите се на 4-то, 5-то и 6-то място сме предвидили по един профилактичен очен преглед в Медицински център „Оксиком“, град Бургас. След прегледа те ще получат и слънчеви очила, брандирани с името на медицинския център. 

И това не е всичко! Тази година сме предвидили и награда на публиката! Снимката, събрала най-много лайкове в социалната мрежа Facebook, ще донесе на автора си пълен релакс. Той ще изпробва магията на тайландските масажи в професионално масажно студио в Бургас – „Тай Дзен“, като се наслади на 60-минутен традиционен тайландски масаж.     

Играта „Covid-Я това лято?“ стартира от днес – 11 септември, и ще продължи до края на този месец. Победителите ще бъде обявен на 5.10. Желаем Ви късмет и очакваме с нетърпение да ни заредите с положителна енергия със своите кадри! Успех!

 Условия за участие:
 1. Може да участвате само с една снимка! Фотосът трябва да изпратите до редакционните ни пощи info.poligraff@gmail.com или info@poligraff.net 

 2. Напишете реални имена и телефони, за да си получите наградите след това, тъй като те ще бъдат предоставяни, чрез сверка на имената в личната карта!

 3. Харесайте страницата на PoligrafF в социалната мрежа Facebook!

 4. Първите 6-ма печеливши ще бъдат избрани от жури!

5. Един от фотосите - този с най-много харесвания в социалната мрежа, ще получи наградата на публиката!  Харесванията към снимките ще се отчетат на 4.10!

 6. Снимки с неприлично съдържание няма да бъдат допускани до участие в конкурса! 

 7. Снимките не трябва да  съдържат рекламни елементи! Ако има такива, рекламните елементи ще бъдат премахвани! Ако това е невъзможно ще изискаме нова снимка от участника!

 8. Снимките ще се приемат до 30-и септември 2020-а година, включително.

 9.Победителите ще бъдат обявени на 5 октомври 2020-а година! С тях ще се свържем по телефона, за да обясним кога и къде могат да получат наградите си!

 10. Участниците в играта декларират, че са запознати с условията и доброволно предоставят личните си данни (имена, телефон за връзка, e-mail адрес) и снимки (които задължително са техни, авторски), за целите на настоящия конкурс.

 11. Не се допуска замяна на спечелена награда с нейната парична равностойност или с друга награда. 

 12. Организаторът не носи отговорност, ако Участникът е предоставил грешни данни за контакт (имейл, телефон), поради което Организаторът не е могъл да осъществи контакт с Участника и/или да му  предостави награда. 

 13. Право да участват в Играта имат всички физически лица над 18 години с постоянен адрес в България, с изключение на служителите на Организатора, членове на техните семейства (родители, деца,съпрузи и лица във фактическо съжителство).

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара