Спечелете 10 броя Apple Watch Series 5 и 20 броя AirPods Pro


Краен срок - 31 октомври 2020

В периода от 14.9.2020 – до 31.10.2020 г: Закупи продукти с марка Moment на стойност над 20 лв. с ДДС, регистрирай касовите бележки на www.grabnimoment.bg и можеш да спечелиш 10 бр. и Apple Watch Series 5 и 20 бр. AirPods Pro.

Как да участвам?

1. Купи продукти с марка MOMENT
2. Регистрирай касови бележки, като въведеш номер и дата, заедно със сумата на покупката на продукт/и с марка MOMENT на www.grabnimoment.bg 3. При регистриране на касови бележки за минимум 20 лв. участваш в томбола за награди – 10 броя Apple Watch Series 5 и 20 броя AirPods Pro

Всеки участник се задължава да пази касовите бележки до края на промоцията и да ги предостави за валидация в случай, че спечели награда.

Участието в играта е обвързано с покупка.

Промоцията „Грабни твоя MOMENT” се организира и провежда на територията на Република България в търговските обекти, в които можете да намерите продукти Moment и издават касова бележка с описание на закупените артикули.


Наградите по промоцията са 10 броя Apple Watch Series 5 и 20 броя AirPods Pro.

Механизъм за участие на grabnimoment.bg:
1. Участникът купува продукти с марка MOMENT и посещава сайта grabnimoment.bg , за да се включи в промоцията. На сайта попълва регистрационна форма, в която се съдържа информация за следните данни:
• Име
• Фамилия
• Телефон
• Имейл

За успешна регистрация всеки участник трябва да се съгласи с Общите условия на промоцията, с Политика на поверителност на Хенкел България ЕООД и с това, че ще пази касовата бележка за валидиране на участието си в промоцията до изтеглянето и обявяването на печелившите.
Маркирането на полето „Съгласявам се да получавам допълнителни известия за промоцията на посочения от мен имейл“ не е задължително и може да се пропусне по преценка на участника. При маркиране на полето, участникът ще получава седмични известия по имейл относно текущата промоция.

Клиентът има право да получи само една награда, независимо от стойността на покупката/покупките от регистрираните касови бележки към своя профил в grabnimoment.bg. Клиентът има право да получи само една награда за участие – без значение с колко e-mail адреса/телефонни номера регистрира касови бележки.

Наградите се получават по куриер най-късно до 30 ноември 2020 г.
При получаване на награда по куриер спечелилият се задължава да попълни Приемо-предавателен протокол за получаване на наградата и Декларация за получаване на награда.

Тегленето на наградите ще се състои на 13 ноември 2020 г, в офиса на Хенкел България ЕООД в София, Младост 4, Бизнес Парк София, сграда 2, ет 4, в качеството му на организатор. Печелившите от играта ще бъдат уведомени на посочения от тях телефон в профил на страницата grabnimoment.bg.

След получаване на информация на печеливш участник той е длъжен да предостави копие/снимка на касови бележки за продукти Moment на стойност над 20 лв. с ДДС, закупени в периода на промоцията. При липса на касови бележки, печелившият участник се дисквалифицира. Наградите от дисквалифицираните участници се разпределят между резервни печеливши.

Наградите са лични и не могат да бъдат преотстъпвани или заменяни. Видът на наградата е подробно описан в точка 6.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара