Спечелете албумче и 10 стикита от Lidl


Играта е приключила!

Печеливши: Мария-Никол Косева, Antonia Ivanova и Andriana GugovaДомът е там, където... можеш да си разхвърляш фигурките Stikeez на воля! 😁

А те идват от 14 септември и направо ще залепнат за твоя дом. Даваме ти шанс да се сдобиеш с албумче и 10 стикита като ни кажеш в коментар под поста колко фигурки откри.

✅ Трима от далите отговор в коментар до 10 ч. на 11 септември ще бъдат изтеглени на случаен принцип и ще спечелят по един албум с включени 10 фигурки.

🎉 Печелившите обявяваме на 11 септември в 11 ч. с коментар под поста.
Жокер: 👉 този път Stikeez пасват идеално на дома ти.

За да се включи в конкретна игра, участникът трябва да изпълни условията за участие, посочени в конкретния пост, обявяващ играта, публикувайки съдържание от свое име по указан начин.

В игрите имат право да се включат всички лица на територията на България, които имат навършени 18 години.

Не се допуска участие от фалшиви профили и посредством всякакви други методи, с цел увеличаване шанса за печалба. При съмнение за злоупотреба, организаторите имат право да дисквалифицират участници.

В случай че спечели, участникът трябва да се свърже с организаторите като пише на имейл socialmedia@lidl.bg в срок от 14 дни, считано от датата на спечелване, с което да подаде данни за доставка (трите си имена, адрес за доставка и телефон за връзка), ако наградата е материална.

Краен срок - 11 септември 2020

ЛИНК за участие

1 Коментари

Публикуване на коментар

По-нова По-стара