Спечелете Apple iPhone X, почивки в България и ваучери от Grabo


Играта е приключила! 

Подаръчна картичка на стойност 50 лв. за пазаруване в Grabo.bg печелят:
• Габриела Чавалинова
• Красимира Горенова
• Тина Ткачова
• Димитър Зонев
• Златка Дунева
• Петя Калчева
• Йовка Илиева
• Петя Стоянова
• Михаил Стоилчев
• Пламенка Благоева

Уикенд за двама в Хотел Лион Боровец**** печели:
• Десислава Джурова

Уикенд за двама в Клуб-хотел Мурите**** (край Банско) печели:
• Евгения Димитрова

Уикенд за двама в Хотел Калина Палас**** (Трявна) печели:
• Маргарита Арменчева

Голямата награда - iPhone X (64GB), печели:
• Екатерина Калчева


Grabo.bg празнува своя 10-ти рожден ден и раздава страхотни награди на грабомани!

Грабни си парче от нашата виртуална торта и участвай в томбола за някоя от следните награди:
1x iPhone X, 64GB
Уикенд за двама в Хотел Лион Боровец**** - две нощувки със закуски
Уикенд за двама в Клуб-хотел Мурите**** (край Банско) - две нощувки със закуски
Уикенд за двама в Хотел Калина Палас**** (Трявна) - две нощувки със закуски
10x Подаръчни картички на стойност 50лв. за пазаруване в Grabo.bg на оферти по Ваш избор

Участници в томболата могат да бъдат всички пълнолетни физически лица, които имат регистрация в Grabo.bg и в периода на съществуване на платформата са извършили поне една покупка чрез нея, съгласно Общите условия за ползване на сайта. Участници не могат да бъдат служители или управители на Организатора, техни съпрузи или роднини по права линия, както и свързани с Организатора юридически лица.

Всеки потребител, отговарящ на условията, който желае да участва в томболата, може да го направи, като изпълни последователно следните стъпки:
        Да се логне в сайта/приложението Grabo.bg с потребителска регистрация, от която в периода на съществуване на платформата Grabo.bg има извършена поне една покупка чрез нея, и в която регистрация са посочени валиден имейл адрес и валиден телефонен номер за контакт;
        От страницата на Томболата да избере опцията “Грабни парче от тортата”;
        От съответния диалогов прозорец да напише символично празнично пожелание, насочено към Grabo.bg, по своя преценка и в свободен текст;
        Чрез съответния предоставен инструмент да сподели страницата на томболата в социалната мрежа Facebook.

    Наградите от томболата са:
        1 брой x Смартфон Apple iPhone X, 64GB, 4G;
        1 брой x Две нощувки със закуски за двама в двойна стая, в Хотел Лион Боровец 4*. Период за ползване: до 30 април 2021г, без официални и национални празници. Престоят се резервира предварително от страна на госта и се съобразява и със заетостта на хотела. Допълнителни екстри към пакета: Ползване на басейн, сауна, фитнес; Wi-Fi в общите части на хотела; Паркинг;
        1 брой x Две нощувки със закуски за двама в двойна стая, в Клуб-хотел Мурите 4* (край Банско) - уикенд пакет. Период за ползване: до 1 април 2021г, без официални и национални празници. Престоят се резервира предварително от страна на госта и се съобразява и със заетостта на хотела. Допълнителни екстри към пакета: Ползване на вътрешен отопляем басейн, джакузи, сауна, парна баня, фитнес; Открита детска площадка; Безжичен интернет; Открит паркинг;
        1 брой x Две нощувки със закуски за двама в двойна стая, в Хотел Калина Палас 4* (Трявна). Период за ползване: до 30 април 2021г, без официални и национални празници. Престоят се резервира предварително от страна на госта и се съобразява и със заетостта на хотела. Допълнителни екстри към пакета: Ползване на паркинг и басейн;
        10 броя x Giftcard за пазаруване в Grabo.bg на стойност 50 лева.

Изтеглянето на томболата ще се извърши в рамките на два работни дни след края на периода на провеждане, чрез специален софтуер, в присъствието на трима служители на Организатора, като за целта ще се състави протокол.

Обявяването на печелившите ще се извърши в рамките на два работни дни след изтеглянето им. Информацията ще бъде публикувана в сайта Grabo.bg и Facebook страницата на организатора https://www.facebook.com/grabobg.

Шанс за спечелване имат всички участници в томболата, но не равен, а на следния принцип, заложен в софтуера за изтегляне:
        Взима се предвид всеки участник преди колко време е регистриран в платформата Grabo.bg, в години (напр. под 1 година, от 1 до 2 години, от 2 до 3 години, и т.н.);
        От колкото повече години е регистриран участникът, толкова по-голям шанс има за спечелване на наградата. Например, потребител, регистриран преди 8 години, има двойно по-голям шанс от потребител с регистрация преди 4 години, а също така и четворно по-голям шанс от потребител с регистрация преди 2 години.

При невъзможност организаторът да се свърже с изтеглен печеливш на посочения от него телефонен номер, в рамките на 1 работен ден след обявяването на печелившите и при направени не по-малко от 3 опита за свързване, то печелившият губи правото си да получи наградата и такава не се предоставя, като чрез софтуера за изтегляне се определя нов печеливш на неговото място.

Личните данни на участниците в томболата се обработват от организатора съгласно Политиката за защита на лични данни, приета от всеки участник при регистрацията му и използването на платформата Grabo.bg, но при следните допълнителни условия: С участието в томболата, всеки участник се съгласява, че ако бъде изтеглен като печеливш, то:

Името на печелившия и връзка към публичния му потребителски профил в Grabo.bg, както и информация за самата награда, ще бъдат публично обявени при обявяването на печелившите.
Краен срок - 30 септември 2020

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара