Спечелете бюро с етажерка и 30 табуретки


Краен срок - 10 октомври 2020

Мебелино и Сиела обединяват усилията си за да направят новата учебна година📚📖✏️ още по-вълнуваща.

Подготвили сме Ви нова игра, в която може да се включите само с две лесни стъпки:

✅Напишете в коментар любимия Ви предмет в училище
✅Споделете тази публикация с приятели

30 от Вас ще спечелят🎁 разноцветни табуретки, а един бюро с етажерка.

Всеки, който иска да се включи в играта е необходимо да сподели в коментар под публикацията любимия си предмет в училище, след което да сподели публикацията с приятели. След края на играта, на 15-ти Октомври ще бъдат изтеглени 31 /тридесет и един/ късметлии, 30 от участниците ще спечелят разноцветна табуретка, а един от тях бюро.

Всички Фейсбук потребители изпълнили условията имат равни шансове за участие в жребия за наградата. Всеки потребител чрез тяхното изпълнение има право на еднократно участие. В игрите НЕ могат да участват лица, работещи за „МЕБЕЛИНО ГРУП ЕООД“ и „Сиела Норма АД“, както и техни преки родственици: деца, родители, братя, сестри, съпрузи.

Само потребителите, които отговарят на тези общи условия в периода на провеждане на играта, имат право да участват в тегленето на победителите.

Наградите, определена за спечелилите участници в Играта, са: 30/тридесет/ разноцветни табуретки и 1/едно/ бюро.

Не се допуска замяна на спечелена награда с паричната и равностойност.

Определянето на печелившите ще се извърши на случаен принцип. Принципът на теглене осигурява равен шанс за печалба на всички участници в играта.

Печелившите участници от тегленето ще бъдат обявени на 15-ти Октомври 2020г. на Фейсбук страницата на и Книжарници Сиела и Mebelino.bg.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара