Спечелете винтоверт, мъжки часовник, радиоприемник, термос и шапка


Играта е приключила!

Печеливши:
Андрей Андреев
Румен Радков
Слави М
Любен Крумов
Стефан Милев



Оцени продукт и спечели!

Вземи повече със своя нов инструмент или машина!

Постави своите отзиви на продукт в периода 01.09-11.01.2021 г. и можеш да си един от късметлиите за:

    1 бр. Акумулаторен ударен винтоверт RAIDER RDI-CDB01 + куфар
    1 бр. Ръчен мъжки часовник CASIO MTP-1302PD-1A1VEF
    1 бр. Радиоприемник STANLEY
    1 бр. Термос MAKITA - 1 литър
    1 бр. Шапка с козирка STIHL

Направил си покупка от магазини Баш Майстора, или имаш впечатления от инструменти, с които си работил?

- Дай шанс на своя късмет и вземи изненадваща награда!

Очакват те 5 награди в томболата на магазини Баш Майстора!

Петима от попълнилите правилно формата за участие и поставили отзиви към продукт до 24:00 часа на 11-ти Януари 2021 г., ще бъдат изтеглени на 18.01.2020 г. и ще получат награда от магазини Баш Майстора!

За участие в Кампанията участникът използва своята регистрация чрез имейл адрес, телефон, име и фамилия съобразно ПРАВИЛАТА ЗА УЧАСТИЕ и ОБЩИТЕ УСЛОВИЯ.

Съществува ограничение в броя регистрации за играта от едно лице, като всеки участник има право само на една регистрация за верен отговор. Ако участник се регистрира повече от един път с един и същи данни, то в томболата за наградата той ще участва само под един номер.

Не може да бъде участник в Кампанията лице, което е съдружник или акционер, или работи по трудово правоотношение, или работи въз основа на друг договор за Организатора, или е заето в дейност, свързана с реализацията, осигуряването и администрирането на Кампанията. При наличие на данни, установяващи несъвместимост с това изискване, Организаторът на Кампанията преустановява участието на такова лице до опровергаването на несъвместимостта от страна на участника. Организаторът на Кампанията самостоятелно преценява дали неизпълнението на изискванията е опровергано.

Организаторът не носи отговорност за: грешни или подвеждащи имена на потребители; дублиране на имена от недоброжелатели; дефектно или неуспешно електронно предаване на данни; повреда на комуникационната връзка, независимо от причината по отношение на оборудване,  системи,  мрежи,  линии,  сателити,  сървъри,  компютри  или  доставчици, използвани по отношение на тази кампания; недостъпност или неразположение на интернет или на интернет страницата или комбинация от тях; повреда на системата на сайта; други форсмажорни обстоятелства.

Наградата ще се изтегли чрез томбола на случаен принцип на 18.01.2021 г. и ще бъде  публикувана на Facebook страницата на https://www.facebook.com/bashmaistora.bg до 18:00 часа в деня на теглене на печелившият.

Спечелилият участник ще бъде потърсен по имейл и/или телефон в срок от 2 работни дни.

Участникът трябва да посочи начин, по който желае да получи спечелената награда на територията на България в срок от 7 работни дни.

Участникът има право да вземе спечелената награда в срок от 10 работни дни от изтичане на изчаквателния период, в който участникът трябва да се свърже с Организатора. Чл.16. При получаване на наградата участникът трябва да предостави валиден документ за самоличност, чиито данни да отговарят на данните, с които е участвал в играта.

Участникът губи правото си да получи наградата, ако не е потърсил наградата си в посочения в чл. 14 срок.

Спечелилият Участник нямат право да получи паричната равностойност на Наградата или какъвто и да е друг заместващ продукт или артикул.

Спечелената награда от печелившия участник се предава, ако спечелилият участник отговаря на изискванията на Правилата на Кампанията и настоящите Общи условия.

Краен срок - 11 януари 2021

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара