Спечелете ваучери за преживявания, 120 метални бутилки и 120 надуваеми легла от KITKAT®


Играта е приключила!

Печеливши: https://www.nestle.bg/bg/kitkatpromo


Купи продукти с марка KITKAT® и можеш да спечелиш страхотни награди!


За участие в Играта е необходима покупка на шоколадови продукти с марка KITKAT®, KITKAT® Pop Choc® и KITKAT® Senses®.

В Играта могат да участват всички физически лица, навършили 18 години, с изключение на служителите на „Нестле България“ АД, както и  служители на агенция „Парида“ ЕООД .

За срока на Играта, посочен в раздел 2, т.1 по-горе, ще бъдат раздадени общо 240 (двеста и четиредест) предметни брандирани награди и 3 (три) награди ваучер за преживявание:

- 120 (сто и двадесет) броя KITKAT® брандирани метални бутилки

- 120 (сто и двадесет) броя KITKAT® брандирани надуваеми легла

- 3 (три) броя ваучери за преживявания – Плаване за двама с ветроходна яхта (+инструктор) 4 часова разходка с гмуркане и обяд в рибен ресторант, достъпен само от морето в района на  с.Лозенц, област Бургас, Конна езда с 1 нощувка и закуска и вечеря за двама в родопско село и Полет със самолет за двама, с  възможност за пилотиране в района на София с продължителност 30 минутни. Всеки ваучер е на стойност до 300 лв, по-нататък упоменати като „Ваучер за преживяване“

Не се допуска замяна на спечелена предметна награда (брандирана метална бутилка и/или брандирано надуваемо легло) с паричната ѝ равностойност или с друга предметна награда.

Допуска се замяна на награда ваучер за преживяване с друга от предоставените опции за награди – ваучери за преживявания. Не се допуска замяна на награда – ваучер за преживяване с паричната ѝ равностойност.

Наградите са лични, не могат да бъдат заменяни или преотстъпвани на лица, които не са участвали и/или не са печеливши в настоящата Игра.

Наградите ще бъдат доставени чрез куриер.

За да участва в Играта потребителят трябва да:

(а) закупи продукти  с марка KITKAT® и/или KITKAT® PopChoc и/или KITKAT® Senses за минимум 3,00 лв. (три лева) в един фискален бон. Покупката трябва бъде извършена в периода на Играта.

(б) въведе име и фамилия, електронен адрес (e-mail), телефон и регистрира фискален бон/ове, като  приложи снимка на същия/те на интернет адрес: www.nestle.bg/kitkatpromo („Сайта на Играта“) и приеме правилата на Играта, Общите условия за ползване на Сайта на Играта и Правилата за поверителност на данните.

(в) Снимките на фискалния/те бон/ове трябва да са добре четими, защото служат като доказателство за направената покупка и участие в Играта според правилата й. Фискалните бонове трябва да бъдат заснемани самостоятелно без други предмети върху/около тях. Ако снимката не е четима, не е заснета в цялост или има закрити участъци, не присъстват изписани участващи продукти, закупени на минимална стойност или дата на покупката, от която да е видно, че е извършена в периода на Играта, участникът ще бъде дисквалифициран. Фискални бонове могат да се регистрират 24 (двадесет и четири) часа в денонощието, 7 (седем) дни в седмицата, в периода на Играта.

Един потребител може да участва с един фискален бон само веднъж. Един потребител има право на неограничен брой участия с различни фискални бонове, отговарящи на условията на Играта. Един участник има право на една награда от всеки период на тегления, посочен в раздел 7, т. 1.

Всеки участник е длъжен да пази всички регистрирани фискални бонове, с които е участвал, до 60 (шестдесет) дни след края на Играта.

Запознайте се с правилата на играта, декларирайте, че имате навършени 18 години и се информирайте как обработваме вашите лични данни спрямо Политиката за поверителност на данните.

Всяка седмица, от периода  на играта – 01 септември 2020 г. до 27 октомври 2020г. , на случаен принцип, чрез специализиран софтуер и в присъствието на нотариус и създадена за целта комисия от представители на Организатора/Агенцията ще бъдат изтеглени по 30 печеливши участника на награди KITKAT® брандирани метални бутилки и KITKAT® брандирани надуваеми легла. По време на последното теглена на дата 28.10.2020г. на случаен принцип, чрез специализиран софтуер и в присъствието на нотариус и създадена за целта комисия от преставители на Организатора/Агенцията ще бъдат изтеглени и 3 печеливши участника на награди Ваучер за Преживяванe. Ще  се извършат общо осем тегления на печеливши участници,  както следва:

На 09.09.2020г. ще се изтеглят общо 30 печеливши - 15 (петнадесет) печеливши на KITKAT® брандирани метални бутилки и 15 (петнадесет) печеливши на KITKAT® брандирани надуваеми легла;

На 16.09.2020г. ще се изтеглят общо 30 печеливши - 15 (петнадесет) печеливши на KITKAT® брандирани метални бутилки и 15 (петнадесет) печеливши на KITKAT® брандирани надуваеми легла;

На 23.09.2020г. ще се изтеглят общо 30 печеливши - 15 (петнадесет) печеливши на KITKAT® брандирани метални бутилки и 15 (петнадесет) печеливши на KITKAT® брандирани надуваеми легла;

На 30.09.2020г. ще се изтеглят общо 30 печеливши - 15 (петнадесет) печеливши на KITKAT® брандирани метални бутилки и 15 (петнадесет) печеливши на KITKAT® брандирани надуваеми легла;

На 07.10.2020г. ще се изтеглят общо 30 печеливши - 15 (петнадесет) печеливши на KITKAT® брандирани метални бутилки и 15 (петнадесет) печеливши на KITKAT® брандирани надуваеми легла;

На 14.10.2020г. ще се изтеглят общо 30 печеливши - 15 (петнадесет) печеливши на KITKAT® брандирани метални бутилки и 15 (петнадесет) печеливши на KITKAT® брандирани надуваеми легла;

На 21.10.2020г. ще се изтеглят общо 30 печеливши - 15 (петнадесет) печеливши на KITKAT® брандирани метални бутилки и 15 (петнадесет) печеливши на KITKAT® брандирани надуваеми легла;

На 28.10.2020г. ще се изтеглят общо 30 печеливши - 15 (петнадесет) печеливши на KITKAT® брандирани метални бутилки и 15 (петнадесет) печеливши на KITKAT® брандирани надуваеми легла, както  и 3 (три) печеливши на Ваучер за преживяване;

При всяко седмично теглене за периода на Играта ще се теглят по 5 (пет) резерви, в случай че не може да се установи контакт с някои от печелившите за получаване на наградата.

След изтеглянето на печелившите и валидирането на тяхното участие според правилата на Играта, печелившите ще бъдат публикувани до 3 (три) работни дни, от датата на теглене, посочена по-горе, на Сайта на играта www.nestle.bg/kitkatpromo.

За удобство на печелившите участници, с тях ще бъде осъществена връзка чрез имейл и/или телефон, който са посочили при регистрация, с цел уточняване на адрес за доставка на наградата.

В случай, че печелившият участник не отговори на имейла и не предостави адреса, на който да бъде доставена наградата, в рамките на 15 (петнадесет) дни от обявяването на печелившите участници, ще се счита, че печелившият се отказва от получаване на наградата и Организаторът има право да я предостави на друг участник, отговарящ на условията и изтеглен като резерва.

В случай, че спечелил участник е предоставил грешен, непълен или неточен телефон, адрес и електронна поща и представител на Организатора не е могъл да се свърже с него, за да уточни условията по доставка на  наградата, както и ако спечелилият участник не се свърже с Организатора, за да потърси наградата си, в срок до 15 (петнадесет) дни от обявяване на печелившите, ще се счита, че спечелилият се отказва от получаване на наградата и Организаторът има право да я предостави на друг участник, отговарящ на условията и изтеглен като резерва.

За да получи наградата, спечелилият участник трябва да:

- представи на куриера,  регистрирания и изтеглен като печеливш  фискален бон  за справка, който ще бъде върнат веднага.  Ако не бъде представен, спечелилият участник губи правото да получи наградата.

- представи лична карта, за да удостовери самоличността си, която се връща веднага.

- попълни и предостави на куриера декларация за получаване на наградата (валидно за  награда Ваучер за Преживяване на стойност до 300лв.)

Наградите се доставят само на територията на Р. България в срок от 30 /тридесет/ дни след обявяване на печелившите за съответния седмичен период на Играта.

УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА ВАУЧЕР ЗА ПРЕЖИВЯВАНЕ

(1) Всеки ваучер е персонален.

(2)  Всеки ваучер е със срок на валидност 9 месеца от 01.11.2020 г.. Печелившите могат да се възползват от услугата предоставяща ваучерът еднократно в рамките на този срок. След изтичане на този срок ваучерът става невалиден.

(3) Ваучерът може да се използва само след регистрация с неговия уникален код на телефонен номер или имейл за връзка упоменат в него преди изтичне на срокът на валидност.

(4)Всеки ваучер е валиден за двама души, които да участват в упоментатите преживявания (печелившият + негов близък).

(5) Всеки ваучер може да бъде заменен за някое от останалите две преживявания. Заявка за промяна на спечеленото преживяване може да се случи до 1 месец след получаване на наградата на телефона или имейла за връзка посочени в него.

Съгласно Закона за данъците върху доходите на физическите лица облагаеми с окончателен данък в размер на 10% са всички предметни награди с пазарна стойност над 100 (сто) лв. от участие в игри, при които печалбата се определя на случаен принцип. Дължимият данък е за сметка на участника и се удържа и внася от Организатора.

В тази игра, Организаторът ще начисли за своя сметка, декларира и внесе дължимия данък.

За тази цел всеки печеливш получава от Организатора декларация. Като необходимо условие за получаване на наградата, печелившият трябва да попълни пълното си име, ЕГН/ ЛНЧ и адрес, да подпише и да върне на Организатора декларацията.

Организаторът включва информацията за получателя и стойността на получената предметна награда в справка, която подава към Националната агенция по приходите.

Краен срок - 27 октомври 2020

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара