Спечелете унисекс слънчеви очила Tommy Hilfiger

Играта е приключила!

Печеливши:
Надежда Ружанова
Таня Пенчолова
Пламена Симанова

📍 ДА, ПОДАРЯВАМЕ ГИ! 📍

🎁🕶 Ще изненадаме 3 души по случай 35 рожден ден на Tommy Hilfiger със слънчеви унисекс очила!

🎁 👓Но кой ще е късметлията? Ако искаш да опиташ късмета си и да се включиш в томболата, за да бъдеш на гребена на модната вълна, напиши като коментар под поста “Честит 35-ти рожден ден, Tommy Hilfiger” и очаквай лично съобщение от нас с подробности за играта.

Победителите ще бъде известени с пост на стената на страницата на MEGA OPTIC - Гледай оптимистично.

Право на участие има всяко физическо лице с местонахождение в България, на възраст над 18 години. В игрите НЕ могат да участват лица, работещи за MEGA OPTIC - Гледай оптимистично и “Диджитъл Вижън” ООД, както и техни преки родственици: деца, родители, братя, сестри, съпрузи.

За участие в играта участниците следва да разполагат с активен профил в Интернет сайта www.facebook.com.

Играта на стената на страницата на MEGA OPTIC - Гледай оптимистично се провежда по следния начин: всеки, който иска да участва в играта, трябва да влезе на официалната Facebook страница на MEGA OPTIC - Гледай оптимистично https://www.facebook.com/megaoptic.optimistic и да изпълни условието на играта.

Изпълнителят известява спечелилите участници чрез отделен пост на стената на MEGA OPTIC - Гледай оптимистично, в който са упоменати името/имената на печелившия/печелившите участник/участници.

За да получи наградата си, печелившият/печелившите следва да изпрати своите лични данни – три имена, адрес и телефон за връзка под формата на лично съобщение в страницата на MEGA OPTIC - Гледай оптимистично в срок от 5 дни след уведомяването му.

Печелившият/печелившите има/имат срок от 10 дни да вземат своята награда от датата на обявяването им на Facebook страницата на MEGA OPTIC - Гледай оптимистично https://www.facebook.com/megaoptic.optimistic. В противен случай те губят правото си да я получат и на негово/тяхно място ще бъде изтеглен нов печеливш/печеливши.

Ако печелившият/печелившите е от град София, то той трябва да отиде да вземе награда си собственоръчно от посочения адрес на Изпълнителя на играта. В този случай Изпълнителят не е задължен да изпрати наградата с куриер.

Наградите в играта на MEGA OPTIC - Гледай оптимистично са 3 бр. слънчеви очила.

Наградата/наградите не могат да бъдат получавани от други лица. Те могат да бъдат получавани само и единствено от печелившия.

Наградата се тегли чрез томбола на случаен принцип, измежду всички участници, изпълнили правилно изискванията на играта на стената MEGA OPTIC - Гледай оптимистично.

Печелившият/печелившите участник/участници ще бъде обявен/обявени на стената на MEGA OPTIC - Гледай оптимистично и се уведомяват от Изпълнителя при условията на т. 5.3 и т. 5.4.

Спечелените награди не могат да бъдат заменяни за паричната им равностойност.

Краен срок - 9 октомври 2020

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара