Спечелете ваучери за Fashion Days и персонална имидж консултация


Краен срок - 19 август 2020


Как да създадем перфектния капсулен гардероб за лятото?

Всяка година, когато пренареждаме гардероба си и летните дрехи заемат място на зимните, си даваме сметка колко много неща за топлите месеци имаме. Някои от тях обаче често остават неносени, защото сме направили поредния си щур шопинг из магазините или онлайн. Точно затова ще ви помогнем да въведете ред в гардероба си, за да започнете да инвестирате в по-качествени дрехи и аксесоари. Заедно с Fashion Days ви каним да станете част от нашия уебинар на тема „Как да създадем перфектния капсулен гардероб за лятото?“

Какво е важно да знаем за него, какво означава „капсулен“, как да изберем правилните модели и какви са основните стъпки за постигането му, са само част от въпросите, на които ще ви дадем отговори. Едновременно с това ще ви споделим кои са основните тенденции това лято, доколко трябва да се влияем от тях, какви материи е добре да носим и ще ви покажем нагледно как само с няколко основни неща можем да получим различни стилни тоалети. Но това не е всичко!

Наш специален гост ще бъде Румяна Пенева от Coloriten, която вече над десет години се занимава с цветови анализ и личен стил. Тя ще сподели кои са основните шест стила при облеклото, което също ще ви помогне в постигането на вашия капсулен гардероб. С нея ще си поговорим и за ролята на цветовете, както и на аксесоарите, които допълнително ни помагат да подчертаем индивидуалността си и личния си стил.

Всички, които се включат в уебинара, ще имат възможност да спечелят и награди - една персонална имидж консултация от Румяна Пенева или един от 10 ваучера на стойност 50 лв. за пазаруване във Fashion Days. Спечелилите ще бъдат избрани на случаен принцип, от всички, включили се в уебинара. Имената на щастливците ще споделим в с пост и стори в нашите социални канали (Facbook и Instagram).


Може да гледате този уебинар на вашия компютър /Google Chrome (версия 65 или по-нова); Mozilla Firefox (версия 49 или по-нова); Mac Safari (версия 10 или по-нова); Internet Explorer 11 & Edge (предишните версии не се подържат)/, таблет или мобилен телефон /Android 4.2 или по-нова (с инсталиран Google Chrome 50 или по-нов); iOS Safari и Google Chrome за iOS (iOS 10 или по-нов).

Опцията за "цял екран" се поддържа във всички споменати браузъри, освен в iOS (iPhone / iPad и т.н.).

Очакваме ви!


ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара