Спечелете хамаци, очила, ключодържатели и карти за игра от Coca-Cola

Снимката е илюстративна

Краен срок - 6 септември 2020

Промоцията  се провежда в периода: от 10.08.2020г. до 06.09.2020 или до изчерпване на количествата на наградите, което от двете събития настъпи по-рано.

За избягване на всяко съмнение Промоцията  започва на 10-ти август 2020г. и ще продължи до 06-ти септември 2020г. (включително) или до изчерпване на количествата на наградите, което от двете събития настъпи по-рано, независимо от публикуването и наличието на рекламни материали преди и/или след посочените дати.

Промоцията се организира и провежда на територията на Република България във всички обекти на Т-Маркет.

„Участващите опаковки“ са бутилки Coca-Cola, Coca-Cola No Sugar, Fanta всички вкусове, Sprite в опаковки от 1.5L.

С участие в промоцията може да бъде спечелена една или няколко от следните награди на място в обекта:

·       Очила – 756 бр.
·       Ключодържател – 1260 бр.
·       Карти за игра – 1512 бр.
·       Хамак – 252 бр.

За участие в Промоцията, е необходима покупка наведнъж на два продукта Coca-Cola, Fanta всички вкусове или Sprite в опаковки от 1.5L. в произволна комбинация, като продуктите Coca-Cola трябва да са закупени и да присъстват на една касова бележка, издадена от търговския обект за удостоверяване на извършената покупка.

Наградите, описани в т. 7.1 в обектите се печелят на място в търговския обект, активиран с промоцията, веднага след изпълнение на условието по предходната точка.

За спечелване на награди, описани в т. 7.1. в обектите с изложени рекламни материали на промоцията с награди Очила, Ключодържател, Карти за игра и Хамак е необходимо в касова зона в участващия обект, да бъде изтъркано скреч поле. Изтъркването на скреч поле, дава право за спечелване на една от описаните награди по т. 7.1

Наградите са лични, не могат да бъдат преотстъпвани или заменяни и нямат паричен еквивалент.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара