Спечелете палатка и 15 метални чаши от Mineral Water Velingrad


Краен срок - 30 август 2020

Имаш снимки от планината, нали? Покажи ни своя класически кадър от палатката и си спечели чисто нова палатка или чаша.

За да ти е супер като си горе.

Всеки участник, желаещ да участва в играта, е необходимо да спазва условията на играта, обявени чрез съответното стори, а именно да създаде изображения, които са направени от палатката му, на фона на красив пейзаж, рамкиран от вратата или процепа на палатката. При споделянето на снимката, следва да бъде отбелязан Instagram профилът Mineral Water Velingrad. Снимката може да бъде изпратена и на лично съобщение в Instagram профила Mineral Water Velingrad

Всеки потребител има право да участва еднократно в играта чрез личния си профил, независимо от броя на изображенията, които е заснел и публикувал..

С публикуване на изображение, отговарящо на зададените, съгласно т. 3,по-горе, условия, Участникът потвърждава, че се е запознал и приема тези Официални правила за участие в играта.

Играта е отворена за участие на всички физически лица на територията на България, с изключение на служителите на “Прууф” ООД и „ТИМБАРК БЪЛГАРИЯ” ЕООД, както и членове на техните семейства (деца, родители и съпрузи). Не се допуска участие от фалшиви профили и посредством всякакви други методи, с цел спекулативно увеличаване шанса за печалба. При съмнение за злоупотреба, Организаторът има право незабавно да дисквалифицира участници.

В играта имат право да вземат участие само лица, които са навършили пълнолетие.

Публикуваното от участниците съдържание следва да не съдържа нецензурни и неприлични думи, изрази, изображения и др., както и такива на известни личности и такива чийто авторски и сродни права са собственост на трети лица. Организаторът си запазва правото да одобрява, чрез Изпълнителя, публикуваното от участниците съдържание на Instagram (Инстаграм) страницата Mineral Water Velingrad (https://www.instagram.com/mineralwatervelingrad/).
Изпълнителят има правото еднолично или след нареждане от страна на Организатора да сваля от Instagram (Инстаграм) страницата  Mineral Water Velingrad всеки коментар, отговор, изображение и др., които по негово усмотрение нарушават горните изисквания или тези Официални правила.

Цялата отговорност и всички разходи свързани с нарушаване на авторски и сродни права и др. на трети лица се поема от лицето, което е направило съответната публикация.

Наградите в играта „Истории от палатката”:
- 1 бр палатки;
- 15 метални чаши;

Победителите ще бъдат изтеглени на томболен принцип чрез специализиран софтуер.

При предоставяне на награда, с пазарна стойност над 100 лв., „ТИМБАРК БЪЛГАРИЯ” ЕООД, се задължава да заплати за своя сметка, данъчното задължение на спечелилия участник, съгласно разпоредбите на ЗДДФЛ.

Печелившите участници  ще бъдат публикувани в стори от Instagram (Инстаграм) страницата на 03.09.2020 г.

Печелившите участници трябва да се свържат чрез лично съобщение с Mineral Water Velingrad във Instagram. Печелившите участници трябва да попълнят своите данни в специално създадена форма, която ще им бъде изпратена на лично съобщение след като са се свързали с Mineral Water Velingrad. през лично съобщение. Наградите се изпращат на посочените от печелившите адреси изцяло за сметка на Организатора. Срокът за получаването им е до 40 дни след обявяването на печелившите.

Участниците губят правото си да получат наградата, ако не попълнят формата с необходимата информация в рамките на 10 дни от датата на изпращане на личното съобщение към тях.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара