Спечелете комплекти NIVEA Hyaluron Cellular


Краен срок - 30 август 2020

СПЕЧЕЛИ СЕТ ЗА МЛАДА КОЖА HYALURON CELLULAR FILLER!

NIVEA Cellular осигурява по-младежки и свеж вид на кожата, независимо от възрастта. Сподели ни мнението си за продукт от серията, който си пробвала, и можеш да спечелиш анти-ейдж комплект с новия серум с хиалурон и дневен крем за лице, които ще ти помогнат да разкриеш по-младото си аз!

Всичко, което трябва да направиш, е да оставиш отзив за един от продуктите по-долу!

В Кампанията могат да участват всички физически лица, навършили 18 години към момента на попълване на формата за участие в Кампанията, публикувана на интернет-страницата https://www.nivea.bg/shop/hyaluron-cellular-treatments

Участието в Кампанията е безплатно и не е обвързано с покупка на определени продукти.

Участник, който желае да участва в Кампанията, трябва да използва своя акаунт на https://www.NIVEA.bg или да създаде нов акаунт, като посочи свои валидни данни: име и фамилия, електронна поща. След това е необходимо да остави отзив за един от кремовете за лице от серия NIVEA HYALURON CELLULAR FILLER, намиращи се на страницата на кампанията https://www.nivea.bg/shop/hyaluron-cellular-treatments

Всеки Участник има право да се регистрира за участие в Кампанията еднократно.

В случай, че в хода на Кампанията бъде установено, че Участник се опитва да манипулира механизма на провеждане на Кампанията, като се регистрира за участие многократно, неговото участие ще бъде счетено за невалидно и той ще загуби правото си за участие в Кампанията.

След изпълнението на гореописаните стъпки за участие в Кампанията, на 2 септември 2020г., посредством томбола, ще бъдат изтеглени 3 печеливши. Всеки от тях ще получи на посочения от тях адрес по един комплект от следните продукти:
* Хидратиращ серум NIVEA HYALURON CELLULAR FILLER https://www.nivea.bg/shop/nivea-cellular-filler-hidratirasht-serum-40059007376630168.html
* Дневен крем за лице NIVEA HYALURON CELLULAR FILLER https://www.nivea.bg/shop/dneven-krem-hyaluron-cellular-filler-volume-spf-15-40059005146770168.html

Тегленето на имената на печелившите ще се извърши от дигиталната агенция - представител на Организатора на Кампанията - Република Интерактив ООД (Republika Interactive SRL), чрез платформата random.org, като ще бъдат изтеглени имената на 3 печеливши и 3 резервни печеливши. За резултатите от тегленето се съставя протокол, в който по реда на изтеглянето се вписват имената на печелившите и резервни Участници. Протоколът с имената на печелившите ще бъде оповестен на интернет-страницата на Кампанията https://www.nivea.bg/shop/hyaluron-cellular-treatments до 4 септември 2020г..

За да получи наградата си, печелившият Участник ще получи имейл от Организатора, изпратен на имейла, използван от Участника при регистрацията си на https://www.NIVEA.bg, в който ще му бъдат изискани данни за доставка. Данните – име, фамилия, имейл, рождена дата, телефонен номер и пълен адрес за доставка, трябва да се изпратят само и единствено в лично съобщение на официалната страница на NIVEA във Фейсбук: https://www.facebook.com/NIVEABulgaria/, в рамките на максимум 5 работни дни.

В случай, че печеливш Участник не изпрати изисканите данни за получаване на наградата в лично съобщение на официалната страница на NIVEA във Фейсбук: https://www.facebook.com/NIVEABulgaria/, неговото място се заема от резервен печеливш Участник, като заместването се извършва по реда на изтеглянето, съгласно изготвения протокол.

Изпращането на козметичните продукти от Организатора е за негова сметка и не е обвързано от възмездно отношение с Участника.

Участник, определен от комбинацията от посочени от него име, фамилия и имейл, може да участва в Кампанията веднъж, по време на цялата Кампания. Участниците нямат право да се регистрират за Кампанията, използвайки повече от една електронна поща. Организаторът си запазва правото да проучи подобен вид ситуации и да обяви за невалидни всички регистрации в Кампанията на Участника, който се е регистрирал с повече имена и/или електронни пощи.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара