Всеки печели - 5000 ваучера по 20 лв. от Coca-Cola за избрани ресторанти


Краен срок - 30 септември 2020

1. Вземи ваучер

Oтбележи в него деня, в който искаш да запазиш маса в ресторант

*11:00 е само индикативен при избор на час. Когато запазваш маса в заведение ще имаш възможност да резервираш желания от теб час.

На посочения от теб e-mail ще получиш QR код, който ще ти даде 20лв отстъпка от сметката.

2. Влез в платформата „Преоткрий България“, секция „Ресторанти“

3. Избери бутон "20лв. отстъпка в подбрани ресторанти" в менюто под търсачката в ляво на екрана.

4. Избери заведение, което е част от промоцията и запази маса за желания от теб ден и час.

 Важно е датата на ваучера и датата на резервацията за ресторанта да съвпадат.

5. При пристигане в ресторанта, информирай сервитьора, че имаш QR код за отстъпка от "Преоткрий България".

При поискване на сметката сервитьорът трябва да сканира QR кода на ваучера, който си получил или да въведе ръчно кода. QR кодът може да бъде сканиран и от телефон, не е нужно да го принтираш.

Всеки потребител има възможност да използва 1 брой ваучер на резервирана маса за отстъпка от 20 лева в рамките на 7 дни.

Изживей вкуса на България с Coca-Cola!

Продължителността на Кампанията е от 17.08.2020 г., до 30.09.2020 г. включително или до изчерпване на кодовете, което от двете събития настъпи първо.

Кампанията е отворена за участие на всички физически лица над 18-годишна възраст, с изключение на служителите на „МЕТРО Кеш енд Кери България” ЕООД, рекламните агенции, свързани с Кампанията; както и членове на семействата на всички посочени по-горе лица (деца, родители, братя, сестри и съпрузи).

Всеки регистриран потребител на платформата : Preotkriibulgaria.bg може да заяви код за отстъпка на стойност 20лв. не повече от веднъж в седмицата през периода на провеждане на Кампанията.

След заявяване за участие Потребителят получава уникален код (код за отстъпка) по имейл.

Потребителят избира от предварително регистриралите се в платформата ресторанти и прави резервация през платформата за ден и час в някой от обектите.

При посещението в съответния ресторант, потребителят информира ресторанта, че има код на стойност 20 лв. от платформата, който желае да ползва.

При предоставяне на сметката ресторантът сканира или въвежда уникалния код чрез приложението Urbo Tickets и кодът автоматично се отбелязва като използван , а сметката на потребителя се намалява със стойността на ваучера.

Кодът се счита за невалиден и и съответно отстъпката не може да бъде използвана:
Ако потребителят не го използва в посочения от него ден и час, съгласно направената през платформата резервация. При нова резервация потребителят трябва да заяви нов ваучер през периода на Кампанията.

1. В кампанията се раздават общо 5000 (пет хиляди) награди, а именно:
* 5000 ваучера всеки на стойност 20 лв., които се заявяват в платформата „Преоткрий България“ (https://preotkriibulgaria.bg/) от регистрирани там потребители.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара