Спечелете монитори, геймърски комплекти, телефони, таблети и още награди


Краен срок - 20 септември 2020

Голямото #МЕТРОчасие 2020 започна!

А с него – и първият учебен денс:
1, 2, 3, за проблеми забрави!
Когато чуеш бийта, музиката усили.
1, 2, 3, тръгвай, включвай се и ти -
танцувай бързо в ритъма и се усмихни!

Тази година ви очакват яки и изгодни предложения за училище, както и игри с награди в профилите на Денислав Димчев в Tik Tok, Instagram и YouTube. Вижте по-долу пълната информация.

Голямото МЕТРОчасие започна!

Избухни с мега офертите за училище в МЕТРО и играй за супер яки награди!

Ела в МЕТРО и се снимай как танцуваш първия учебен денс в обособените зони за танци на входа на магазините. Виж движенията в каналите на Дени: Tik Tok, YouTube, Instagram. Качи видеото в Tik Tok с #метрочасие2020 и играй за една от големите награди:

    5 раници
    5 кутии за хранене с подгряване
    16 геймърски комплекта
    2 Алкател комплекта телефон + таблет
    2 геймърски монитора Asus

Ако си направиш снимка в МЕТРОчасие зоната в магазините ни и я качиш в Instagram с #метрочасие2020, можеш да спечелиш 1 от наградите:

    5 раници
    5 геймърски комплекта

Имаме изненади и в YouTube - коментирай видеата в канала на Дени, заснети в МЕТРО, и играй за 1 от:

    5 бутилки за вода

Последвай Дени, за да си в час с наградите: Tik Tok, YouTube, Instagram

Участието не е обвързано с покупка.

Не се позволява в описанието на изображенията и видео съдържанието да бъдат използвани нецензурни фрази и/или изрази, накърняващи марката МЕТРО или някое от лицата на кампанията. Забранява се употребата на алкохолни и/или тютюневи изделия, провокации към насилие, агитации, друг тип провокации и други.

Всички участници, които публикуват изображения или видео съдържание, които не отговарят на изискванията, посочени в настоящите правила или правилата за използване на платформите Instagram, YouTube и Tik Tok, ще бъдат дисквалифицирани от Играта.

Всеки участник може да се включи в играта неограничен брой пъти, като всяко от участията му трябва да отговаря на описаните условия.

Печелившите участници ще получат наградите си от избран от тях магазин МЕТРО.

След края на Играта, Организаторът ще прегледа всички участници и ще събере в списък само тези, които са изпълнили всички условия на играта и успешно са снимали и публикували изображения или видео съдържание, използвайки правилните хаштагове.

Тегленето на печелившите награди по раздел IV т. 19  се осъществява на случаен принцип, чрез софтуерна уеб базирана програма https://arbitery.com или подобна, в зависимост от тяхната достъпност в деня на теглене на печелившия, в присъствието на тричленна комисия.

След като Организаторът избере печелившите участници, ще ги обяви в Instagram, YouTube и Tik Tok чрез споменаване в пост. В 7 /седем/ дневен срок, печелившите следва да предоставят на лично съобщение в Instagram, YouTube и Tik Tok на изброените по-горе адреси - име и фамилия, имейл адрес, телефон, както и магазин МЕТРО, от който ще вземат наградата си.

В случай че печелившият участник не е предоставил данни за контакт и/или предоставените данни са неверни, Организаторът прави повторен опит да се свърже с печелившия чрез лично съобщение в Instagram, YouTube и Tik Tok. В случай че такава връзка не може да бъде осъществена и/или при повторен опит, печелившият не е открит, за да получи наградата, Организаторът се свързва с първата изтеглена резерва, за да предостави наградата на съответното лице. Първият изтеглен резервен участник разполага със срок от 7 дни да изпрати в лично съобщение необходимите данни за получаване на наградата. В случай че не може да бъде открито лицето, което е публикувало изображенията или видео съдържанието, определено за първа резерва, наградата се предоставя на втората резерва и т.н.

Наградата следва да се получи лично от съответното лице или изрично упълномощено от него трето лице – чрез предоставяне на нотариално заверено пълномощно. Когато спечелилият е непълнолетно лице, наградата се получава от родител/настойник, който подписва приемо-предавателен протокол.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара