Спечелете 3 комплекта от фитнес топка и ластик


Краен срок - 17 август 2020

❗❗❗ GIVEAWAY ❗❗❗

👉 ACTIVIA SUMMER CLUB е вече в разгара си, а ние продължаваме да радваме всички вас - нашите фенове, със страхотни 🎁 подаръци!

☝ Този път сме ви подготвили комплект от фитнес топка и ластик, които ще подарим на три от всички дами, изпълнили условията от нашата игра, за да продължaт да изграждат новата си дневна рутина и да направят тренировките си още по-разнообразни!

➡ Как можете да участвате:
1 Присъединете се към Facebook групата ACTIVIA SUMMER CLUB и станете част от нашето community.
2 Последвайте профила на @activia_bulgaria, ако все още не сте.
3 Тагнете в коментар още 3 ваши приятелки, които също биха искали да се присъединят към ACTIVIA SUMMER CLUB.
4 Участвайте до 12:00 часа на 17.08.
5 Победителите ще бъдат изтеглени на случаен принцип и обявени в Story до 18:00 часа на 17.08.

В Играта могат да участват физически лица, които са извършили валидна регистрация във Facebook на интернет адрес www.facebook.com и в Instagram на интернет адрес https://www.instagram.com/. Регистрацията във Facebook и Instagram се извършва съобразно общите условия и правила, публикувани на интернет адрес www.facebook.com и https://www.instagram.com/.

Всеки Участник участва еднократно в томболата, независимо от броя на коментарите, които е публикувал.

Публикуваното от участниците съдържание следва да не съдържа нецензурни и неприлични думи, изрази, изображения и др. Организаторът си запазва правото да одобрява чрез администратор публикуваното от участниците съдържание в Instagram акаунта https://www.instagram.com/activia_bg/. Администраторът, от името на Организатора има правото да сваля от Instagram акаунта https://www.instagram.com/activia_bg/ всеки коментар, отговор, изображение и др., който по негово усмотрение нарушава горните изисквания.

Всеки участник може да спечели една награда - 1 брой фитнес ластик и топка. Общият брой на наградите, които ще бъдат разпределени в Играта, е 3 броя.

Един участник може да спечели само 1 (една) награда, независимо от броя на публикуваните от коментари.

В Играта ще бъдат изтеглени общо 3 (трима) победители.

Печелившите участници ще бъдат изтеглени в присъствието на комисия, съставена от представители на Организатора и Изпълнителя, на случаен принцип измежду всички участници, регистрирали се за участие в Играта по реда и при условията на тези Правила през периода на провеждане на Играта. Победителите ще бъдат обявени в стори в Instagram акаунта https://www.instagram.com/activia_bg/ до 24:00 часа на 17.08.2020 г. За определяне на победителят, Изпълнителят ще използва специализиран компютърен софтуер, осигуряващ шанс за награда на всички потребители, които са се регистрирали за участие по реда на тези правила.

В срок до 5 (пет) работни дни от обявяването на печелившите участници, съгласно т. 5.4. от Правилата, всеки от тях трябва да се свърже с Организатора и да му предостави данните за доставка, необходими за предоставяне на наградата, като изпрати на лично съобщение в Instagram профила https://www.instagram.com/activia_bg/, съдържащо трите му имена/три имена на лицето, което ще получи наградата (ако е различно от получателя), телефон за връзка и адрес за доставка, като адреса може да бъде избран от печелившия офис на куриер.

Наградата ще бъде изпратена чрез куриер за сметка на Организатора до предоставения от участника адрес, съгласно т. 6.1, в срок от 5 работни дни от получаване на информация от негова страна за адреса за доставка.

🙌 Успех на всички!

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара