Спечелете мултикукъри Tefal и 20 ваучера по 50 лв. от Kaufland


Играта е приключила!

Печеливши след първата загадка на Шеф Тодоров, които печелят ваучер за пазаруване в хипермаркети Kaufland на стойност 50 лв:

Александрина Василева от град София
Марийка Кръстева от град Чирпан
Десислава Стоева от град Перник

Таня Савова от град Чирпан
Мартина Вакинова от град Белене

Печеливши след втората загадка на Шеф Тодоров, които печелят ваучер за пазаруване в хипермаркети Kaufland на стойност 50 лв:

Петя Ангелова от град Хасково
Кремена Стоянова от град Бургас
Александрина Попова от град Пловдив
Христина Иванова от град София
Савина Георгиева-Добрева от град Варна

Печеливши след третата загадка на Шеф Тодоров, които печелят ваучер за пазаруване в хипермаркети Kaufland на стойност 50 лв:

Донка Низоркова от град Стара Загора
Тихомира Петрова от град Бургас
Михаил Йорданов от град София
Юлия Гоцева от град Девня
Дечко Милев от град Шумен

Печеливши след четвъртата загадка на Шеф Тодоров, които печелят ваучер за пазаруване в хипермаркети Kaufland на стойност 50 лв:

Силвия Лилова от град Троян
Илияна Чобанска от град Варна
Христина Христова от град Шумен
Тина Минчева от град Ямбол
Гергана Георгиева от град Варна

Голямата награда Tefal Multicooker печели:

Владислав Глухов от град София
Радостина Славова от град Хисаря


Включи се в нашата Instagram игра „Загадката на Шеф Тодоров“

Изображение на шеф Владимир Тодоров и първото ястие със скрит продукт Брей!
Играта не е обвързана с покупка

Всяка седмица в периода от 11.08. до 05.09. ще публикуваме в официалната си Instagram страница снимка на авторско ястие на Шеф Владимир Тодоров, за чието приготвяне е използван конкретен продукт с марка „Брей!“.

За да се включиш в играта, е необходимо да последваш профила ни в Instagram, ако вече не си го направил, и да познаеш кой продукт „Брей!“ е включил в ястието си Шеф Тодоров, като отговориш с коментар под публикацията.
Наградите

Всяка седмица ще раздаваме по 5 ваучера за пазаруване в хипермаркети Kaufland, всеки на стойност 50 лева, а в края на играта двама от позналите участници ще се сдобият със страхотен мултикукър Tefal.

В тегленето на наградите участват само участници в Играта, изпълнили гореизброените условия. В рамките на периода, в който се провежда Играта, един Участник може да коментира неограничен брой пъти, но може да спечели само в една седмица и съответно да получи една от наградите.

Забранени са действия от страна на участници в Играта, с които се цели вероятността за спечелване на играта да бъде повишена посредством използване на средства и методи, различни от и/или в противоречие с тези, предвидени в настоящите Правила. При установяване извършването на действия, които имат за цел и/или биха могли да доведат до манипулиране на резултатите при разпределението на наградите, Организаторът на играта си запазва правото да дисквалифицира съответния участник или участници, да свали от играта неговите/техните участия и да го/ги лиши от правото да получи/получат наградата. 

Отговорите на въпросите следва да бъдат публикувани в Instagram от момента на публикуването на публикацията, свързана с Играта, в профила на Kaufland България - в коментар под публикацията в Instagram най-късно до момента на публикуване на снимката, разкриваща тайния продукт за съответната седмица.

Наградите ще бъде изтеглени всеки понеделник, съответно на 17.08.2020 г., на 24.08.2020 г., на 31.08.2020 г. и на 07.09.2020 г., на случаен принцип измежду участници, отговарящи на зададените в т. 3.2. по-горе условия, от комуникационна агенция „НОУ УЕЙ ЕООД“, [Knoway].

Имената на печелившите участници ще бъде обявявани своевременно само и единствено след обработване на всички коментари в Instagram, отговарящи на Условията и при наличие на предоставено съгласие за това публикуване.

Само печелившите Участници ще бъде уведомени – чрез лично съобщение в социалната мрежа Instagram. 

Участник, с когото Организаторът не може да осъществи контакт в рамките на 3 (три) работни дни след теглене на наградите, губи правото си да получи своята награда. В такъв случай Организаторът се свързва с резервен Участник. 

Печелившият Участник ще може да получи своята награда на посочен от него адрес. Наградата ще бъде изпратена на печелившия участник до посочения от него адрес в срок до 1 (една) седмица от свързване с печелившия участник и предоставянето на адрес за доставка. 4.10. В случай че печелившият Участник не може да получи наградата си лично, същата може да бъде получена от упълномощено лице.
Краен срок - 5 септември 2020

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара