Спечелете 10 комплекта капсули за пране Medix Alvina Laundry Caps


Играта е приключила!

Печеливши:
Бисквитка
*Padme*
ddjji
rogue88
Maksimix
krassi1
звездичка36
Eni21
Шушон
DiAn164


Eдно от най-важните неща в домашните задължения е да се справяме бързо и лесно с тях. В динамичното ежедневие капсулите за пране Medix Alvina са лесен и ефективен начин прането ни да бъде по-чисто и ароматно. В настоящата тема ще споделим с вас защо и как да използвате новите перилни капсули, както и възможността да участвате в играта ни и да спечелите 10 комплекта Medix Alvina Laundry Caps.

Капсулите за пране Medix Alvina са изключително удобство, защото съчетават в себе си всичко, необходимо за перфектното изпиране – лесна употреба, мощен ензимен комплекс и компактност.

Неизменно едно от най-големите предимства на капсулите за пране Medix Alvina е тяхната лесна употреба. Те са прецизно дозирани, за да няма риск от използване на прекомерно или недостатъчно количество от перилния препарат. Благодарение на тях можете да кажете “Чао” на постоянното търсене на мерителни чашки, изчисляване и наливане на точното количество перилен препарат. Лесно е: 1 капсула = 1 изпиране.

Капсулите за пране Alvina работят чудесно във всички видове перални машини, включително с предно и горно зареждане. Употребата им е изключително лесна – просто се поставят в барабана на пералнята преди прането и voilà!, наслаждавате се на безупречната чистота и неустоимото ухание на дрехите ви. Дори и да предпочитате да перете част от дрехите на ниски температури, не се притеснявайте. Капсулите са бързо разтворими, а специално разработената им формула ги прави ефективни дори при пране на ниски температури.

Перилните капсули Medix Alvina са с 2 пъти по-концентрирана Pro Wash формула за експертно изпиране и със засилено действие срещу най-често срещаните петна като: червено вино, мазнини, чай и кафе и др. Можете да изберете между два прекрасни аромата – богат парфюмен аромат и аромат на свежест и чистота.

2x концентрирана Pro Wash формула

Благодарение на двойно по-концентрираната си формула една капсула от 25 ml перилен препарат е достатъчна за изпиране на 4 – 5 кг пране. Не на последно място, компактната им мека Doypack опаковка ги прави изключително удобни при пътуване – тя заема малко пространство и се затваря плътно. Така ще пренесете неповторимия свеж аромат със себе си, където и да продължават вашите летни приключения!

2 неустоими ухания

Не забравяйте винаги да държите Alvina Laundry Caps на място далеч от деца, както и да обезопасите мястото, в което съхранявате капсулите.

Пробвайте новите капсули Medix Alvina за безупречна чистота и с неустоими ухания!

Включете се в нашата активация, като отговорите на следния въпрос до 31.08.2020 г.:
Кое според вас е най-голямото предимство на капсулите спрямо течните перилни препарати?

На 01.09.2020 г. ще изтеглим 10 потребители, които ще получат комплект капсули за пране Medix Alvina Laundry Caps.

Краен срок - 1 септември 2020

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара